Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΠΡΩΙ -ΑΝΕΝΔΟΤΗ Η ΔΕΥΑΡ


Η αγωνία της Ειρήνης δεν έχει τέλος ,μπλεγμένη στα γρανάζια της γραφειοκρατίας για τα καλά!!!!!

Σήμερα το πρωί ειδοποιηθήκαμε από την  Ειρήνη να πάμε να βοηθήσουμε γιατί κάποιοι
εντεταλμένοι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η πήγαν στο σπίτι της,,,όχι πάντως για καλό,στη μαγνητοσκόπηση θα καταλάβετε τι ακριβός έγινε ,,είναι άκρως αποκαλυπτική.

Μετά πήγαμε μαζί της κάτω στα γραφεία της ΔΕΗ  εκεί κάποιοι και προς τιμήν τους έδειξαν ενδιαφέρον στο ζήτημα, έμειναν άναυδοι όταν ανακάλυψαν για ποιόν λόγο οι άθλιοι συγγενείς παππούδες των παιδιών ενέργησαν υπογείως.

Αφού είδαν πως η Ειρήνη δεν χρωστάει  σεντ στην ΔΕΗ ,, εκεί αποκαλύφθηκε το σατανικό σχέδιο των συγγενών που δήλωσαν στην υπηρεσία πως το σπίτι δεν κατοικείτε......και έτσι εν αγνοία τους έκοψαν το ρεύμα από την πολύτεκνη οικογένεια της Ειρήνης.

Αύριο έχει σειρά η ΔΕΥΑΡ  που ακόμα εκεί σφιρούν αδιάφορα,όπου  κανείς ακόμα  δεν έχει πάει ακόμα να δεί τι τρέχει στο πρόβλημα που βιώνει η  Ειρήνη και τα τρία παιδιά της  ,αύριο είναι η μέρα τους!!!!!!

Η Ειρήνη δεν είναι μόνη της πλέον !!!! εμείς οι αγνοί πατριώτες μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό φορέα δηλώνουμε πως το πρόβλημα της Ειρήνης είναι και δικό μας πρόβλημα και θα σταθούμε στην συμπατριώτισσα μας μέχρι τελικής αποκαταστάσεως του προβλήματος της!!!
Δείτε το βίντεο με την σημερινή περιπετειώδες ημέρα και τι κατέγραψε ο φακός της κάμερας..



1 σχόλιο:

  1. emena mou to piran giati to eipe o geitonas...i dei einai koloxanio!!!na pane ston eisaggelia na tous kseskisoun olous kai patera kai tin dei!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html