Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΑ!!! [ΒΙΝΤΕΟ]





ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!     [ΒΙΝΤΕΟ]


Απειλές και φοβέρες μέσο τηλεφώνου δέχτηκε η συμπολίτισσα μας Ειρήνη αντί για βοήθεια απο τον κουνιάδο της.

Ψυχές κούφιες κατάπτυστες ενολίγης αφού τόλμησαν να απειλήσουν μια μάνα με τρία
παιδιά απροστάτευτα και με σοβαρά προβλήματα υγείας!!!

Η κοπέλα, μας αποκάλυψε πως πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα λόγο ότι έχει πέτρες στα νεφρά και πως οι πόνοι είναι αφόρητη !!είναι ανασφάλιστη και δεν έχει πολλές επιλογές.

Καλούμε οποιονδήποτε ιατρό που διάβασε την δημοσίευση και καταλαβαίνει σημαίνει  πόνος στα νεφρά να βοηθήσει την Ειρήνη ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!6957088204

Πρέπει να χειρουργηθεί και δεν έχει που να αφήσει τα παιδιά της γιατί φοβάται μην τα βλάψουν οι παππούδες η ο κουνιάδος που μάλιστα την απείλησε τηλεφωνικά!!! ακούνε εκεί στην ασφάλεια κάποιοι???? αυτεπάγγελτα η ασφάλεια πρέπει να προβεί σε συλλήψεις αυτοφώρου άμεσα!!!! να τους μαζέψουν όλους μαζί!!!!!!

Η Ειρήνη συνεχίζει να αγωνιά με την κατάσταση που ζει στο σπίτι χωρίς ρεύμα και ύδρευση με σοβαρό πρόβλημα υγείας και κανένας φορέας δεν συγκινήθηκε ακόμα να σκύψει και να δεί αυτό το πρόβλημα ,,,,γιατί?????


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αk:ΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ - ΒΟΗΘΑΤΕ- ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΒΟΗΘΕΙΑ -

5 σχόλια:

  1. Εισαι ενας πραγματικος αγωνιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά για ποιον μιλάει? μήπως για τον τραπεζιτικό καταχραστή της εμπορικής στην παλιά πόλη? Γιατί εγώ μονο τον συγκεκριμένο γνωρίζω ως από τους ελαχιστους τραπεζιτικούς της Ρόδου με αδικαιολόγητη μεγάλη ακίνητη περιουσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα...αυτός ρε παιδιά δεν δίνει του αγγέλου του νερό, είναι από αυτούς που ευχαρίστως πουλάνε την μάνα τους και τα παιδιά τους για λίγες ΨΩΡΟΔΕΚΑΡΕΣ. Μονο που αυτός το κάνει στα λόγια αλλα....και στην πράξη. Έχει καταστρέψει πολλές Ροδίτικες οικογένειες όσο ήταν στην τράπεζα ως επαγγελματίας μέγας τοκογλύφος παίρνοντας δάνεια στο όνομα του και δάνειζε σε μαυρισμένους εισπράττοντας τα τριπλάσια, και πολλές φορες σε συνεργασία με έναν γνωστό δικαστικό επιμελητή και μερικούς δικηγόρους έκαναν κατασχέσεις κινητών και ακινήτων. Είναι γνωστη η μαφία της Ρόδου σε θέματα παράνομων πλειστηριασμών είτε από τοκογλυφικές συναλλαγές, είτε από εντολοδόχο την ίδια την τράπεζα τα χτυπούσαν οι ίδιοι για ένα κομμάτι ψωμί, έτσι και απέκτησε όλα όσα απέκτησε μέχρι σήμερα. Όπως και είδατε με τα ματια σας, μέχρι και τα εγγόνια του θέλει να καταστρέψει, και αν μπορούσε να τα πουλήσει θα το έκανε!!!!

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΟΓΛΟΥ ΠΙΑΣΤΕΤΟΝ 5 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html