Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ Δ.ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ Δ.ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
Πρωτοσέλιδο έγινε η επίθεση της 55χρόνης γυναίκας προς τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καρατζιά μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η γυναίκα συνελήφθη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ωστόσο η δράστης σύμφωνα με πληροφορίες εντός κρατητηρίου αυτοτραυματίστηκε χτυπώντας το κεφάλι της στα κάγκελα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου. Ο κ Μπούτσικος άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της 55χρόνης, ενώ η ίδια υπέβαλλε μήνυση προς τον δημοτικό σύμβουλο κ Καρατζιά για εξύβριση . Ο εισαγγελέα δεν διέταξε την σύλληψη του κ Καρατζιά δεδομένης της νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Αλλάζει τα δεδομένα και διαψεύδει κατηγορηματικά την επίθεση στο πολιτικό πρόσωπο του Δημήτρη Καρατζιά ο δικηγόρος της 55χρόνης κ Στέλιος Αλεξανδρής μιλώντας σήμερα στον Παλμό. «ΤΑ αίτια είναι προσωπικά και πρέπει να τα ξεχωρίσουμε από την ιδιότητα του κ Καρατζιά ως δημοτικού συμβούλου. Σήμερα η εντολέας μου θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ρόδου προκειμένου να απολογηθεί. Διαθέτει έναν ευαίσθητο ψυχισμό και προέβη στην πράξη αυτή. Η ίδια πάντως είναι περισσότερο τραυματισμένη στο κεφάλι από τον κ Καρατζιά μετά τα χτυπήματα που προκάλεσε η ίδια στο κεφάλι της» τόνισε στον Παλμό ο δικηγόρος της δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html