Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Στους «Χαιρετισμούς» του αγίου Γεωργίου διαβάζουμε: «Χαίρε Ελλήνων ο καθαιρέτης» «Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών»



Ο ''ΚΑΘΑΙΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ο βίος τού αγίου Γεωργίου
και ο μεσαίωνας στις Ένοπλες Δυνάμεις


 Τον άγιο Γεώργιο είχε κάνει κομματάκια βασανίζοντάς τον ο «σατανόπληκτος» Διοκλητιανός, αλλά άγγελος Κυρίου τον
ξανασυναρμολόγησε. Στη συνέχεια ο άγιος ανάστησε έναν προ πολλού πεθαμένο, ο οποίοςoμολόγησε πως καιγόταν στις φωτιές, επειδή δεν ήταν χριστιανός, καθώς
και ένα νεκρό βόδι, για να οργώνει ένας πρώην ειδωλολάτρης. Τέλος, αφού συνομίλησε με άγαλμα του Απόλλωνα, το γκρέμισε, όπως και πολλά άλλα Ελληνικά αγάλματα.
     Τις παραπάνω περιγραφές δεν τις διαβάζουμε σε κάποιο χριστιανικό φυλλάδιο, αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.) που έχει ανακηρύξει τον άγιο Γεώργιο προστάτη του  Στρατού (πλην Πυροβολικού.)
     Ο άγιος Γεώργιος υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των ελλήνων».


Το Συναξάρι του καλού στρατιώτη
  Από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.Σ. διαβάζουμε: «Εκείνους τους χρόνους ο σατανόπληκτος βασιλιάς Διοκλητιανός, γεμάτος από θαυμασμό προς τους θεούς των ειδώλων, είχε βγάλει αυστηρές διαταγές προς τους υπηκόους του... Ο άγιος Γεώργιος μπροστά στον αυτοκράτορα και τους αξιωματούχους του γκρεμίζει τα πλανεμένα κι αδύναμα είδωλα των θεών περιγελώντας όλους τους ειδωλολάτρες, που πιστεύουν στα άψυχα αγάλματα των ψεύτικων αυτών θεών...
     » Τον δένουν γυμνό σε έναν τροχό, ο οποίος είχε γύρω του μπηγμένα μαχαίρια κοφτερά, και τον κατρακυλούν σ’ έναν κατήφορο. Κι ενώ το σώμα του αγίου καταματώθηκε και κατατεμαχίστηκε, άγγελος Κυρίου στη στιγμή συναρμολόγησε τα κομμάτια του, και παρουσιάστηκε πάλι ο άγιος γερός, όπως πρώτα... Τον βάζουν μέσα σε ασβέστη που έβραζε, κι εκείνος μένει ανέπαφος... Παραγγέλνουν ένα ζευγάρι σιδερένια υποδήματα με καρφιά από μέσα, κοκκινισμένα στην φωτιά... (σ.σ. κ.τλ. κ.τ.λ.). 





Ο άγιος Γεώργιος σκότωσε ένα δράκο, που φώλιαζε στα νερά της λίμνης μιας πόλης της Μικράς Ασίας και θα κατασπάραζε την βασιλοπούλα. Αυτά τα μεσαιωνικού τύπου παραμύθια αναγράφονται στο Συναξάρι με τον βίο του αγίου Γεωργίου, αξιωματικού του ρωμαϊκού στρατού, που δεν υπάκουε στις διαταγές, γιατί είχε προσηλυτισθεί στο χριστιανισμό. Ο υπ’ όψη άγιος, που επί πλέον φημιζόταν για τις καταστροφές ελληνικών αγαλμάτων και υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των ελλήνων», έχει ανακηρυχθεί προστάτης του σύγχρονου στρατού.




     » Λέγει λοιπόν στον άγιο Γεώργιο (κάποιος Μαγνέντιος) ν’ αναστήσει, αν είναι αληθινός ο θεός του, ένα νεκρό, που κείτονταν εκεί κοντά τους από τα παμπάλαια χρόνια πεθαμένος. Ο άγιος γίνεται μία φωτεινή λαμπάδα τώρα, έτοιμος να καεί, για να φωτίσει τους ειδωλολάτρες να πιστέψουν. Γονατίζει πάνω στον τάφο, σηκώνει το νου και τα χέρια του και προσεύχεται στον Θεό. Ω θεία, ω αγία πίστη του αγίου Γεωργίου! Ο νεκρός ανοίγει τον τάφο του, ανασταίνεται, προσκυνάει τον άγιο και δοξάζει τη δύναμη και τη θεότητα του Χριστού. Ο βασιλιάς και η σπείρα του τα ’χουν χαμένα. Ρωτούν τον αναστημένο νεκρό, ποιός είναι, κι αυτός τους αποκρίνεται πως ζούσε, πριν ακόμη έρθει ο Χριστός στον κόσμο. Κι επειδή ήταν ειδωλολάτρης, καιγόταν μέσα σε φωτιές, τόσα χρόνια που ήταν πεθαμένος...
     » Μαζί του κι ένας άλλος πρώην ειδωλολάτρης που ο άγιος του ανάστησε το νεκρό βόδι του, για να οργώνει το χωράφι του, μαρτύρησε κάτω από τα σπαθιά των απίστων.
     » Εκείνο, όμως, που έδωσε τη χαριστική βολή στον ειδωλολάτρη αυτοκράτορα και τράβηξε τους περισσότερους ειδωλολάτρες στη θρησκεία του Χριστού, ήταν η επίσκεψη του αγίου στο ναό των ειδώλων, με την κρυφή ελπίδα του Μαγνεντίου, πως θα τον γυρίσει στη λατρεία των ειδώλων.
    » Μπαίνοντας στο ναό ο άγιος στάθηκε μπρος στο άγαλμα του Απόλλωνα και το ρώτησε, αν ο Χριστός είναι Θεός, κι αν πρέπει να Τον προσκυνούμε. Τότε ο δαίμονας, που ήταν μέσα στο είδωλο, κλαίγοντας σχεδόν και θρηνώντας, αποκρίθηκε, πως ο Χριστός είναι ο μόνος αληθινός Θεός! Και με το λόγο τούτο, σα να έγινε σεισμός, κι ευθύς όλα τα είδωλα έπεσαν κάτω και συντρίφτηκαν. Και γέμισε ο τόπος από μαρμάρινα συντρίμματα των θεών, που δεν μπόρεσαν να σώσουν τον εαυτό τους από τον αφανισμό!»


«Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών»
  Από τη λειτουργία του αγίου Γεωργίου («Μηναίον» Απριλίου), η οποία ψάλλεται στις 23 Απριλίου στις εκκλησίες και στα στρατόπεδα με την υποχρεωτική παρουσία όλου του προσωπικού, διαβάζουμε:

     • «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου, ως χόρτος γαρ, πυρί έσεσθε απεξηραμμένοι.» (Οι «Αναβαθμοί», αντίφωνον Α .) 

     • «Φωτίζου, φωτίζου η νέα Ιερουσαλήμ, η γαρ δόξα Κυρίου επί σε ανέτειλε. Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών.» («Καταβασία».)

     • «Ούτω λέγει Κύριος ο Θεός, ο λυτρούμενος ημάς, ο Άγιος Ισραήλ.» («Προφητείας Ησαΐου το ανάγνωσμα», κεφ. 43, 14.)


  Η θεοκρατική ιδεολογία στις ένοπλες δυνάμεις αποτυπώνεται καθαρά στις αφίσσες, που τυπώνονται με την ευκαιρία κάθε μεγάλης τιμώμενης στρατιωτικής επετείου (είναι όλες χριστιανικές πλην της 28ης Οκτωβρίου, αλλά κι εκεί «η Παναγιά βοήθησε») και αναρτώνται υποχρεωτικά σε όλες τις μονάδες του στρατού.


«Χαίρε ελλήνων ο καθαιρέτης»
  Στους «Χαιρετισμούς» του αγίου Γεωργίου διαβάζουμε:
     • «Χαίρε, ο ειδώλων εκτίλας την άκανθαν.»
     • «Χαίρε, θεούς ψευδωνύμους συντρίψας
     • «Χαίρε, ο συντρίψας τα άψυχα είδωλα
     • «Χαίρε, δαιμόνων ο καταλύτης·
         χαίρε, ελλήνων ο καθαιρέτης
     • «Χαίρε, πολυθεΐας πλατυσμόν ο συστείλας
     • «Χαίρε, πρηστήρ βωμών φλογερώτατε·
         χαίρε, τυφών ξοάνων σφοδρότατε
     • «Αλληλούια. Τρόπαιον ανεστήσω, και παγκράτιον μέγα, ελλήνων κατά πάσης της πλάνης.» («Υμνολόγιον το Χαρμόσυνον», Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, 1996. Βλέπετε «Τα υβριστικά κατά των ελλήνων επίσημα κείμενα τής Ορθοδοξίας).
ΠΗΓΕΣ:http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=600
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ? ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!! ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ Η ΚΑΡΙΚΑΤΟΎΡΑ ΤΟΥ ΛΑΤΙΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,,,,ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΟΝΕΙΔΟΣ 

17 σχόλια:

  1. ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΧΘΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ.....ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΓΙΑ ΞΟΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΥΝ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληρώνουμε όλους αυτούς τους μασκαραδες στρατιωτικούς με τις στολές και τα παράσημα να πολεμίσουν για την πατρίδα και οι ρεμπεσκεδες μόνο για πανηγύρια δοξολογίες και παρελάσεις είναι πρώτοι. Αλλά τι περιμένεις απο ενα λαό δουλικο που ζει με παραμύθια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ [ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ......ΔΑΡΔΑΝΟΙ ΙΣΩΣ .....ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΟΦΩΝΟΙ ....ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ]ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΩΝ [ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΧΧΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ] ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ .........ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΗΜΑΝΕ Ο ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗΣ ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ [ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΑ].....ΠΧ Ο ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ [ΕΙΧΕ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΡΙΑΚΟ] Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ '''ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ''' ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝΕ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ..... ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ '''ΕΛΛΗΝΕΣ'''ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ''' ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΙ-ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ [ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ '''ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ'''' ΑΠΟ ΕΝΑΝ ''''ΑΝΘΡΩΠΟ'''' ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑΝΕ '''ΑΓΙΟ''' ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ [ΔΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ] ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Αχιλλέας χαλάει ναόν των Τρώων (κατάγονται από τον Δάρδανον Έλλην βασιλέα της Σαμοθράκης όπου μετά τον κατακλυμόν όπου επωμίστηκε το όνομα του μετοίκησε εκεί όπου ήταν η Τροία, καλούμενη ούτως προς τιμήν του εγγονού του Τρώα).

    Σημασία έχει τι άνθρωπος είσαι όχι τι θρησκεία ή αθρησκεία είσαι. Βλέπεις όμοιους και ανόμοιους ανθρώπους σε ήθος και άλλα από διαφορετικά κόμματα ή θρησκείες και όμως μαλλώνουν διά κόμματα και θρησκείες αντί περί ουσίας.

    Προσωπικά πσιτεύω σε Θεόν, είμαι Ορθόδοξος αλλά δεν μ' αρέσουν αυτά που υβρίζουν τους Έλληνες. Άλλωστε και σήμερα έχουμε δημοκρατία αλλά κυβερνάται από δικτατορία ενώ οι ιερείς δεν είναι και οι καλύτεροι, οι εχθροί του Ελληνισμού έχωναν την μύτη τους παντού, δεν σημαίνει ότι πταίει ο Χριστιανισμός ως θρησκεία. Εάν σε 5,000 έτη ανακαλυφθεί η σημερινή Ιστορία της Ελλάδος, εύκολα θα θεωρηθεί ότι η διάδραση του Τζιέφρυ Παπανδρέου ή του Αναστασιάδη ή του Τρούμαν ήταν χριστιανική, τα φαινόμενα απατούν!

    Εκείνον όπου μελέτησα σε βάθος και πείστηκα ακράδαντα έξω από δόγματα είναι ότι ο Θεός είναι Τριαδικός και το λέγει και η αρχαιότερη ελληνική θρησκεία πριν τον Χριστιανισμόν αν και από τον δεύτερον μου εδόθη η ιδέα να το ερευνήσω. Πρώτος ο Ερμής ο Τρισμέγιστος το λέγει, ο Θουκιδίδης αναφέρει ότι η μονάς είναι τριάς και η τριάς μονάς και το ειδοποιήθηκα σχετικά πρόσφατα πολύ μετά όπου πείσθηκα με μαθηματική απόδειξη περί τούτου αν και δεν το έκδοσα ακόμη. Άλλοι που είπαν περί τριαδικής θεότητος ο Όμηρος και Πλούταρχος ως πατέρα τον Δία, υιόν τον Απόλλων και πνεύμα την Αθηνά εξού και Παρθένος = Παρθενώνας = η ναόπολις των Αθηναίων = Αθήνας.

    Άλλωστε εις το βιβλίον μου ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ εδήλωσα ότι οι πραγματικοί ειδωλολάτρες είναι οι Ορθόδοξοι που προσκυνούν εικόνες και έτσι τους βλέπουν οι αλλόδοξοι, δεν άλλαξαν οι Έλληνες ή μάλλον άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς.

    Το θέμα όμως είτε στην αρχαιότητα είτε μ.Χ. ως ειδωλολάτρης έχει σημασία τι λατρεύεις. Ίππο ή όχημα αυτοκίνητο; Γυναίκα ή άλλον υλικόν; Αν λατρεύεις το άπειρον της ηθικής μέσω οιασδήποτε εικόνος/αγάλματος τότε καλώς λατρεύεις!

    Δεν νομίζω ότι οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν τα αγάλματα τους θεούς αλλά έβλεπαν μέσα από τα αγλάματα ό,τι βλέπουν οι απογόνοι τους Ορθόδοξοι μέσα από τις εικόνες, συνεπώς κακία να κατηγορούν οι παπάδες τους Αρχαίους και αδαότητα συν κακία επίσης να μην καταλάβουν οι μη Χριστιανοί του λόγου το αληθές, ότι δηλ. οι Ορθόδοξοι λατρεύουν όπως λάτρευαν οι Αρχαίοι προπάπποι!!!!

    Δι' εμένα, η λέξη ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ είναι ιερή έστω και αν δαιμονοποιήθηκε και από τους μεν και από τους δε, αφού κανείς δεν την θέλει επειδή δεν την εξεύρει. Ουδεμία ελληνική λέξη ασεβής ούτε καν η λέξη ασέβεια, αφού εμπερικλείει κατά βάθος έκαστη έναν κύτταρον ιερότητος Του Θεού.

    Η λέξη ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ δι' εμένα = ΕΙΔΩ + ΛΑΤΡΕΥΩ/ΛΑΤΡΕΙΑ ήτοι βλέπω και λατρεύω δηλοί βλέπω το είδωλον και δι' αυτού λατρεύω ως σύμβολον όπου θυμίζει συναισθήματα, πίστη, αγάπη, υποταγή, εκλιπάρινση κ.α..Εις την πραγματικότητα κάθε άνθρωπος είναι συνειδητός ή μη ειδωλολάτρης σημασία έχει τι λατρεύει ή τι του αναμοχλεύουν τα είδωλα του. Είδωλα είναι και οι εικόνες όπως και τα αγάλματα ή τα συμβολικά σήματα και διαγράμματα. Ό,τι λατρεύεις είσαι και το σύμβολον της λατρείας μας μπορεί να είναι το ίδιον αλλά η ουσία της λατρείας μας διαφορετική. Με ταπεινοφροσύνη και ανεξαίρετη αγάπη προς όλους τους Έλληνες.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ???

    ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΑΛΑΝΙ;;;....ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΟΤΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ......ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ......ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ .... Ο ΑΠΟΛΛΛΩΝΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ......ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ.....ΠΑΤΑ ΣΤΟ YOUTUBE ''''ΘΑΥΜΑ 1940''' ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΓΑΛΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΝΥΝ Η ΣΙΩΝ Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΟΥ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Θελω δε θελω υπαρχει αη Γιωργης??
      Κ συ π το ξες τον γνωρισες??δωσατε χερια?

      Διαγραφή
  6. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΛΕΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ '''ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΥ'''..... ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ [ ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ] ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ''ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ''';;;;;
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ''ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ'' ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟ • «Χαίρε, θεούς ψευδωνύμους συντρίψας.» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ...ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ......ΑΝ ΣΥΝΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΟΙ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ;;;;;ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ....
    ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ χαίρε, τυφών ξοάνων σφοδρότατε.»
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΤΥΦΩΝΑΣ , ΕΝΩ ΤΟ «Χαίρε, δαιμόνων ο καταλύτης·ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ...Ε ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕΙ-ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ - ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΟΣ ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ....
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ ΝΑΩΝ ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΡΑΞΑΝΕ ... ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ....ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝΕ ΩΣ ΘΕΟΥΣ [ Κόρινθος. Τα ερείπια του ναού της αυτοκρατορικής λατρείας. Παρόμοιοι ναοί υπήρξαν στους Φιλίππους, στην Θεσσαλονίκη, στη Βέροια, στην Αθήνα, Τα ερείπια του ναού του θεού Ιουλίου (Καίσαρα) στην Έφεσο , Το Τιβέρειον της Περγάμου. Ο ναός όπου λατρεύονταν ο θεός - αυτοκράτορας Τιβέριος ,
    ΚΑΙ....Ο Τιβέριος αργότερα όρισε τα όρια Λακωνικής και Μεσσηνίας την Χοίρειον Νάπην-ποταμό Σάνταβα. Ευγνωμονούμενοι οι Σπαρτιάτες για τις δωρεές των ρωμαίων αυτοκρατόρων τους έφτιαξαν ναούς για τον Οκταβιανό και το Καίσαρα οι οποίοι και λατρεύονταν σαν θεοί. (Παυς. ΙΙΙ, 11,4)..
    ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    «...τάς μὲν ἐκκλησίας εἰς ἔδαφος φέρειν, τάς δὲ γραφὰς ἀφανεῖς πυρὶ γενέσθαι, προστάττοντα καὶ τοὺς μὲν τιμῆς ἐπειλλημένους ἀτίμους, τοὺς δὲ ἐν οἰκετίαις, εἰ ἐπιμένοιεν ἐν τῇ τοῦ χριστιανισμοῦ προθέσει, ἐλευθερίας στερεῖσθαι»
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΙΩΝΑ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ.....ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ορθοδοξία!! Σιών !! Αδερφές αχώριστες!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!! Ανθέλληνες του κέρατα!!! ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΈΣ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον πως το υπόβαθρο της χριστιανικής πίστεως είναι σιωνιστικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπογράψτε για να Αφαιρεθεί ο άγιος γεώργιος από την σημαία και από προστάτης του Στρατού μας .
    http://chfismata.blogspot.gr/2014/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αποπρασανατολιζετε τον κοσμο..με σημαιες και αγιους γεωργιους....καλα για τα σιων και ιερουσαλημ αν νοιαζετε κανενας σας για την αληθεια και όχι για παραποιήσεις-παρερμηνείες...να ....http://www.apologitis.com/gr/ancient/glossa.htm#ΙΣΡΑΗΛ_ΣΙΩΝ...ειστε τοσο αποκομμενοι από την εκκλησια η κανετε ότι ειστε....δεν εξηγηται αλλιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο υπ’ όψη άγιος, που επί πλέον φημιζόταν για τις καταστροφές ελληνικών αγαλμάτων και υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των ελλήνων», έχει ανακηρυχθεί προστάτης του σύγχρονου στρατού..ΣΩΣΤΑ..ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ...ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝ ΗΔΗ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ [ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 330 ΜΧ] ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ-ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗ[ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΥΜΑΔΕΥΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΣΤΩ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ '''ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ'''-ΑΣΙΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΑΣΙΑΤΙΚΟ'' ΠΑΝΘΕΟ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ] ......ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ[ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΩΝ] ΚΑΘΑΙΡΕΤΗΣ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΠΗ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ ΤΟΥ ΟΣΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ [ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ]..ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΣ ....ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ θΕΟΤΗΤΕΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΗ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΠΗ [ ΜΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΠΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο '' ΕΛΛΗΝ'' ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ]ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΑΙΩΝΕΣ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ -ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΔΗ ''ΔΕΝ ΕΙΣΘΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ [ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΕΛΕΓΕ'''ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ''...ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΙΑ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝ..ΠΑΛΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ [ ΕΛΛΗΝΕΣ] ΑΠΕΥΘΗΝΟΤΑΝΕ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ-ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ''ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΥΜΩΝ ΕΘΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ '''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά είστε για γέλια...πουθενά δεν λεει στους χαιρετισμούς του Αγίου Γεωργίου Χαίρε ελλήνων ο καθαιρέτης»...μαλλον αλλους χαιρετισμους διαβαζετε..
    Υ.Γ Τους εχω διαβασει αρκετες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? ΑΚΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΤΟ ΤΡΟΠΆΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ,,,,ΑΠΟ ΠΑΠΑ ΠΑΡΤΟ ...΄ΤΑ ΓΈΛΙΑ ΚΛΆΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΙΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗ

      Διαγραφή
  13. Ο ΤΡΩΪΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ!
    ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΙΔΙΟΙ ΘΕΟΙ, ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, .. ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ....
    Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΩΣ "ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ" ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ "ΟΜΟΙΟΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ "ΤΡΩΕΣ"!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΚΑΛΟΥΝΤΟ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" ... "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ";; ΗΣΑΝ ... ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΟΙ "ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ";; ("ΜΗΤΕΡΕΣ" ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;)

    ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΣ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;; (Π.Χ. ... ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ).

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ... ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ .. ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;; ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΔΙΔΑΞΑΝ" ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;; ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;; ΜΟΝΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ"!

    ΠΩΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΘΕΟΔΟΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΩΣ).
    ΔΙΩΞΕΙΣ, ΔΙΩΓΜΟΙ, ΔΗΩΣΕΙΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ, ΛΕΗΛΑΣΕΙΣ, ... ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ!!! ΕΠΙ 6 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ (ΑΓΡΙΟΥ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΦΟΝΕΩΣ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ), ΤΟΝ 3ο μ.ν.χ ... ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ... ΘΕΑΡΕΣΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΩΝΟΣ ΤΟΥ "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ", 9ος ΑΙΩΝ μ.ν.χ., ... Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΊΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΗ, ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗ ΥΠΟΚΥΨΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ!!!

    ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΩΝ !!!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΙΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ... ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΑΔΙΕΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ... ΤΙΜΩΝΤΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ (ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ) "ΗΡΩΕΣ", ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΜΝΟΛΟΓΗΤΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΡΑ ΩΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ...
    ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html