Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΒΟΜΒΑ:ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ?






Η πηγή που μας αποκάλυψε στο τι οδήγησε τον άτυχο συμπατριώτη μας στην αυτοκτονία αλλά και ποιός ήταν, καταλάβαμε τι ώθησε  τον άτυχο συμπατριώτη μας να βάλει τέρμα στην ζωή του.

Ηταν ένας κύριος μορφωμένος καλοσυνάτος με παιδεία και ευπρεπισμό πάντα καλοντυμένος αλλά δεν είχε πολλά πολλά με κανέναν,δεν ήταν Ρόδιος είχε
έρθει στην Ρόδο όπου και διέμενε τα τελευταία 20 χρόνια,ήταν διαζευγμένος και είχε μια κόρη που την λάτρευε από ότι μάθαμε,ο κακόμοιρος ζήταγε συνταγές νόστιμων φαγητών για να καλώ δει το παιδί του,η κόρη του προφανώς διαμένει στο σπίτι της  μάνα της.

Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα  τελευταία,ζητούσε εργασία όπου ΄έβλεπε οικοδομή η συνεργείο μέχρι και σε μαραγκούδικο πήγε και ρώτησε ,αλλά μάταια κανείς στην ηλικία που ήταν δεν του έδινε μεροκάματο.

Δεν  έλεγε πουθενά  τα προβλήματα του ,οι γείτονες μάθαιναν νέα του από την σπιτονοικοκυρά του λόγο ότι της χρωστούσε πολλά μανιάτικα,δηλαδή η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έμενε ο άτυχος Χ.Χ διακοίνωνε στην γειτονιά πόσα μανιάτικα της χρώσταγε!!

Η πιέσεις της έγιναν ανυπόφορες ώσπου ο αυτόχειρας πέρασε σχοινί στα κορφάδια του σπιτιού που ενοικίαζε και κρεμάστηκε Σάββατο απόγευμα 12-5-2013.!!!.

Ένας λοιπόν από τους λόγους που έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν αυτός δηλαδή το οικονομικό πρόβλημα που δεν το άντεχε πλέον, ο άλλος λόγος ήταν ο χωρισμός του με την οικογένεια και η κατάθλιψη που τον κρατούσε περιθωριακό,,,

Συνέλληνες ακόμη ένας συμπατριώτης μας δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα και της μειώσεις της σύνταξης του και αυτοκτόνησε μην μπορώντας να αντεπεξέλθει [το σημείωμα του αυτόχειρα τα λέει όλα],,ας αναπαυθεί η ψυχή του στην αιώνια ηρεμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html