Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ:ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑ !!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ !!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΑ




                                   ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:ροδιακή

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΑ
Η επιμονή των εργαζομένων στη ΡΟΔΑ να απομακρυνθεί από την διεύθυνση της επιχείρησης το πρωτοπαλλήκαρο της ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΙ Α.Ε  Καρατζιάς μας  έκανε να ψάξουμε λίγο παραπάνω το ποιόν της πέτρας του σκανδάλου!!

Και τι ανακαλύψαμε? ανακαλύψαμε τα έργα και της ημέρες ενός μάλλον αμόρφωτου σατανικά εύστροφου χωριάτη [του δημοτικού]που είναι στο παιχνίδι πολλά χρόνια τώρα με αρπαχτές και λαμογιές σκιαγραφήσαμε το προφίλ ενός παρτα-όλα στην κυριολεξία.

Με τα ως τώρα στοιχεία που συλλέξαμε σας παραθέτουμε τα έργα του μεγάλου πρόεδρου  Ρόδα
και αντιδήμαρχου Καρατζιά,και ξεκινάμε με τις παρανομίες του στους αμμόλοφους στην  περιοχή natura στην νότια Ρόδο  επί δημαρχίας Αντωναρά ενός άλλου αμόρφωτου και σατανικά εύστροφου χωριάτη [του δημοτικού] που μαζί με τον Καρατζιά κατέστρεψαν τους αμμόλοφους της νοτίας Ρόδου πουλώντας την άμμο με το κυβικό,χιλιάδες των χιλιάδων κυβικά άμμου εξαφανίστηκαν καταστρέφοντας ένα μοναδικό βιότοπο εντός της προστατευόμενης περιοχής natura.





Λίγα χρόνια πρίν οδηγώντας λεωφορείο  υπό  επήρεια αλκοολ έρριψε το πούλμαν σε χαράδρα διακινδυνεύοντας  της ζωές των επιβατών.[που από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα].

Έχουμε  και άλλα,,, όμως επειδή δεν μας  απασχολεί τόσο  το παρελθόν ας πάμε στο σήμερα!
Η γνωστή για την δράση της πλέον συμμορία της Απολλακιάς (Κουσουρνας-Καρατζιάςεκτελούν ακόμα ένα καταστροφικό σχέδιο. Την υποβάθμιση και την πλήρη απαξίωση της δημοτικής κοινοφελούς επιχείρησης συγκοινωνιών του γνωστού σε όλους μας ΡΟΔΑ.

Είναι γνωστή η συνταγή. Πρώτα διμιουργούν προβλήματα δήθεν άλυτα λόγω του νομικού πλαισίου με τα γνωστά τερτίπια και μαγειρέματα όπως για παράδειγμα το πρόβλημα με τους ελεγκτές εισιτηρίων  την προμήθεια ανταλλακτικών για τα λεωφορεία έτσι ώστε να καταστεί προβληματική η λειτουργία μιάς εταιρείας που ισορροπούσε στο νήμα από την προηγούμενη λεηλασία που έχει υποστεί επί σειρά ετών..
Είναι γνωστό ότι ο μισός στόλος λεωφορείων είναι καθηλωμένος  ενώ δεν εισπράττονται κανονικά τα εισιτήρια με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η επιχείρηση ενώ όλοι στο δήμο  σφυρίζουν αδιάφορα !

Έπειτα  αφού έχει ολοκληρωθεί το κατασροφικό έργο και η κοινή γνώμη αγανακτήσει από την δυσλειτουργία και την ταλαιπωρία θα έρθουν και τα μέσα ενημέρωσηςγνωστοί υπεργολάβοι της ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΙ Α.Εγια να μπολιάσουν τον κόσμο με την ιδέα της ιδιωτικοποίησης. Η συνέχεια είναι γνωστή αφού την έχουμε δεί  αρκετές φορές  θα πωληθεί (χαριστεί) μιά επιχείρηση του Ροδιακού λαού έναντι πινακίου φακής σε κάποιον επιτήδιο <<επενδυτή>> αυτός θα απολύσει όλο το προσωπικό και θα προσλάβει άλλους με ιδιωτικές συμβάσεις  (πείνας) οι μίζες θα πέσουν και έτσι όλα θα τελειώσουν.

Μήπως δεν συνέβει το ίδιο με το  ξενοδοχείο των Ρόδων που αφού το άφησαν να ρημάξει το έδωσαν στους εβραίους για καζίνο (Μπουρδέλο και κέντρο διαφθοράς δηλαδή).
Μήπως δεν συμβαίνει το ίδιο με την νέα μαρίνα που καρκινοβατεί συνεχώς ώσπου να πουληθεί σε κάποιο γνωστό τουρκικό όμιλο??
Μήπως ο τουριστικός λιμένας στο μαντράκι διατελεί σε αυτή την μιζέρια  χωρίς τουαλέτες και λουτρά  μέσα στη βρώμα για να πουληθεί  σε ιδιώτες και αυτός ευκολότερα και χωρίς αντιδράσεις??
Mήπως για τον ίδιο λόγο δεν ρημάζει επί χρόνια το γκόλφ στα Αφάντου και οι εγκαταστάσεις ώσπου να τα ξεπουλήσουν σήμερα σε  <<επενδυτές>> ?????
Μήπως έτσι δεν δόθηκαν τα δημοτικά πάρκα σε ιδιώτες για  αξιοποίηση ; γιατί ο δήμος τα άφησε να γίνουν αποχωρητήρια??
Μήπως για τον ίδιο λόγο το παλαιό νοσοκομείο αφέθηκε να λεηλατηθεί από τους γύφτους μέσα στο κέντρο της πόλης (κατά εντολή και με ανοχή ποιών?????) για να   αξιοποιηθεί  και αυτό από ιδιώτη κάποια μέρα??
Μήπως  η παραμονή των γύφτων στο νέο καρνάγιο και η αδυναμία των Δημοτικών αρχών να επιβάλουν τον νόμο και να αποδώσουν ένα έργο κατασκευασμένο με δικά μας λεφτά τόσο αναγκαίο στον τόπο έχει τον ίδιο σκοπό?? Την πώληση  αξιοποίηση από ιδιώτη???
Μήπως για τον ίδιο λόγο δεν λειτουργεί η καθαριότητα στον δήμο που για τόσα χρόνια λειτουργούσε με τα όποια προβλήματα αλλά ξαφνικά είναι επιτακτική η ανάθεση της καθαριότητας του νησιού σε ιδιώτη???


Θα μπορούσα να συνεχίσω και να απαριθμήσω ένα τεράστιο κατάλογο υποδομών που απογυμνώθηκαν  καταστράφηκαν κατέστησαν άχρηστες και εν συνεχεία χαρίστηκαν στο βωμό της μίζας και της διαφθοράς από Κουσουρνάδες και Καρατζιάδες υπηρέτες των κομμάτων του ξεπουλήματος της χώρας αυτής.

Τα τρωκτικά αυτά δρούν υπό την κάλυψη της κεντρικής εξουσίας διότι εξυπηρετούν διπλά!!
Συντελούν στη διάλυση της χώρας  έργο που τους αναθέτουν οι σιωνιστές αρχηγοι τους και φέρνουν και χρήμα από μίζες στον κομματικό κορβανά!!

Στερνή ελπίδα για τον τόπο αυτό είναι να ξυπνήσει ο κόσμος και να δεί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του και να ξεφωρτοθεί αυτό τον συφερτό των διεφθαρμένων κομματόσκυλλων  τύπου Καρατζιά  προς όφελος των επερχόμενων γενεών!!

Αλλά ας γνωρίζουν οι αρχιμάγειρες της διαφθοράς και του ξεπουλήματος ότι παρά το ότι ο πολύς κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου κάποιοι άλλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και δεν θα αφήσουν  να δοθούν  τα εναπομείναντα στους ξένους και τους εχθρούςΑναπόφευκτη συνέπεια της ύβρεως που διαπράττουν  κατά του λαού και της Πατρίδος η ΝΕΜΕΣΙΣ η οποία και θα επέλθει σύντομα!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!
NEKTRON444

5 σχόλια:

  1. ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΟΥΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλητης με ολοι την σημασια τις λεξεως!!!!!!!και ακομα μετα τις ψευτιες που ειπε και αυτος και ο δημαρχος για την μαχαιρια ακομα ειναι στην θεση τους ξυπνηστε ρε τι περιμενετε να μας παρουν τα παντα για να ξεσηκωθητε ρε γαμωτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που να δεισ και τους υπολοιπους.....
    εχει πολυ πραμα ο αποτυχημένος δημαρχος μαζι του. Τον μεγαλοσυνδικα-ληστη Μπουκλα τον γνωριζεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τομαρι ελεεινοσ μεγαλος αλητης μολυνε κ το μαχαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html