Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΝΗΣΙΩΤΗ!!! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΟΣΚΟΠΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ! ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΗΖΕΙ ΩΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ !!






ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:ΡΟΔΙΑΚΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΝΗΣΙΩΤΗ!!! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΟΣΚΟΠΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ! ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΗΖΕΙ ΩΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ !!

Χθές βράδυ λάβαμε ένα Εμειλ όχι όπως τα άλλα, ένα Εμέιλ που μας κάνει να σκευτούμε με τι ανθρώπους του  "Θεού" έχουμε  να κάνουμε.
Σκευτόμαστε και καταλαβένουμε δηλαδή πως αντιδρούν τα κεροσκοπικά ρεύματα της εποχής μας  εν μέσο κρίσης!!!!!

Θα σας μεταφέρω την καταγγελία του συμπατριώτη μας όπως μας ενημέρωσε!!!

Το πλοίο του Σπανού <παναγιά σκιαδενή> και το πλήρωμα του μας χρεώνουν το
κατα δοκούν   μας εκμεταλλεύονται αισχρά και μας ρουφάνε το αίμα από το κέρδος των  επιχειρήσεών μας λόγο ότι μας χρεώνουν τελείως μονοπωλιακά.
Για να γίνω ποιό σαφής σας λέω μόνο πως πλήρωσα 75 ευρώ για δέκα κιβώτια ψυγείου!!!!!! πόσο θα πρέπει να χρεώσω εγώ τα προϊόντα που στην Ρόδο κοστίζουν  μόνο 40 ευρώ μετά βίας????είναι κρίμα και άδικο πλοία που επιδοτούνται από το Ελληνικό κράτος με κάτι εκατομμύρια ετησίως να μας πατούν στο σβέρκο,δεν είναι παράνομο αυτό? ποιο καθεστώς επικρατεί τέλος πάντων?δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν αφού επιδοτείται?

Θερμή και ύστατη παράκληση στον κύριο Σπανό να λογικευτή και να βάλει μια τάξη στο πλοίο του.
Κύριε Σπανέ Έλληνες είμαστε και εμείς οι νησιώτες!!! απαιτούμε να αλλάξεις όνομα στο πλοίο και να ονομαστεί από Παναγιά Σκιαδενή σε πλοίο της μίζας
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΌΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΤΟΥ-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΙΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ

Δημήτρης Σύμη

Αk:Είναι αλήθεια πως ξεζουμίζεις τους επαγγελματίες νησιώτες  κύριε ξεφτίλα???

12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πονηροι υπάρχουν οσο υπαρχουν μαλάκες που τους ανεχονται

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΕΠΙΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΑΣ. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΒΈΒΑΙΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορόση σου κύριε ΣΠΑΝΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι και κυριος ρε μαστορα, η αλητεία σε ολο της το μεγαλειο!ναυτιλιακη που βρωμαει σκατα απο μακρια

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ... ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ? ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΔΩΡΕΑΝ.....ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΣΤΗ ΣΥΜΗ!

      Διαγραφή
  5. XARH SE AYTON EXAFANIZETE H ANES....GIA NA TO EXEI MONOPOLEIO...EINAI KAI THRASEIS O SPANOS.KRIMAS TON PATERA TOU!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ? ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΗ ΛΕΡΟ?Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΙΩΓΜΕΝΗ ( ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ) ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ....! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
  6. Ακομη και τους πιστους εκμεταλευεται. Φέρνει την εικόνα της Παναγίας και λεει η εικόνα θα βρίσκεται στο πλοιο μου που θα κανει ταξιδι εκεινη την ημερα. Αν θελετε να προσκυνήσετε ελάτε δωρεαν..μόνο πληρώνοντας το εισιτήριο του ταξιδιού!

    'Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ!ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ....ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΟΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ....
      ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΕ ΣΠΑΝΕ!

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ Η Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ! Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ! ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΛΟΓΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ " Η ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ " ΚΑΙ Η "ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ". ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ και την σπειρα που εχει μαζεψει στα πλεουμενα του! ΑΥΘΑΔΕΙΣ, ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΙΑ ΣΠΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html