Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΑ>Ε-Δ< ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΟΣ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ- ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΟΛΟΙ


ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ! Ο αντιπεριφερειάρχης νοτίου Αιγαίου! Ο γερμανολαλίστατος μεσίτης!!
Η αιχμή του δόρατος της παλιοπαρέας του Μαχαιρίδη και πιό πρόσφατα ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ!!
Ο άνθρωπος που με ζήλο προωθεί την γερμανική αποικιοκρατική πολιτική του ξεπουλήματος στα Δωδεκάνησα! Το καλό παιδί του φούχτελ που τον ακολουθεί
πιστά και  ''παίρνει γραμή'' όπως παραδέχεται και ο ίδιος δημόσια σε
συνέντευξή του στον Ρ.Σ Παλμό για το πώς θα πορευθεί η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου!

Το ηχητικό λεει πολλά,,, ξυπνάτε Δωδεκανήσιοι !!!!ακούστε το,μας αφορά όλους!!!!

Πάντοτε στις μαύρες και κατοχικές περιόδους για την Πατρίδα μας υπήρχαν οι
συνεργάτες των κατακτητών (τουρκων, γερμανών) που αναλάμβαναν το  βρώμικο ρόλο της εξυπηρέτησης τους και της παρουσίασης των λεηλασιών ως συνεργασία με τους ντόπιους .
Έτσι και τώρα ο Χατηδιάκος περιφερόμενος με την γνωστή κουστωδία, στα γερμανικά κρατίδια παίρνει γραμμή όπως παραδέχεται για την  συν-διαχείριση της περιφέρειας μας με τον γερμανό αποικιοκράτη φούχτελ εντεταλμένο της μέρκελ για θέματα Ελλάδας!
Κατά τα άλλα περιφέρεται με δακρύβρεχτες δηλώσεις για την αδυναμία της πολιτείας να υλοποιήσει τα αυτονόητα λόγω μνημονίων και εμφανίζεται ως υπερασπιστής των τοπικών συμφερόντων ενώ την ίδια στιγμή παίρνει γραμμή από αυτούς που τα λυμαίνονται!
ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Ο παραγυιός του φούχτελ δεν είναι όμως τυχαίος!Είναι γνωστός αρχιμάγειρας της πασοκοσυμμορίας που ίσως καταλήστεψε τον τόπο επί σειρά ετών.Εχει λάβει μέρος στο ξεκλήρισμα της Κ.Α.Ι.Ρ το 97-98 όπως επίσης και στο πάρτι που στήθηκε με τις επιχορηγήσεις από το κοινοτικό πρόγραμμα LEADER στην νομαρχιακή εταιρία ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε  2007-2011 με τις προμήθειες αρδευτικών υλικών από το ισραήλ ενώ τελικά το πρόγραμμα ναυάγησε από την κακοδιαχείριση! 
Τελικά τα κονδύλια Leader πήγαν σε ημέτερους και σε άσκοπα έργα ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Είναι άνθρωπος που ίσως τα πέρνει από παντού και ως  δικηγόρος και ως καλός πολιτικός του καθεστώτος  των ελληνόφωνων, αλλά και απο επιτροπές και έξτρα απο μίζες καλής παροχής υπηρεσιών!!!! 

Αλλά και με τις γνωστές άγνωστες αγοραπωλησίες κτημάτων στο Καστελλόριζο σε τούρκους ίσως έχει ανάμειξη γιατί είναι γνωστός για τα ανοίγματα και τις υποκλίσεις του στους τούρκους!

Αν προσθέσουμε και την εμπλοκή του στην αρπαγή της εφημερίδος Προόδου από τους ημέτερους της Πασοκομαφίας εδώ δείτε  , θα καταλάβουμε όλοι με τι κλειστό άνθος  έχουμε να κάνουμε !

Δεν είναι τυχαίο ό,τι το όνομά του φιγουράρει στην λίστα με τους 105 αυτοδιοικητικούς που  ''ερευνά''?? το Σ.Δ.Ο.Ε για μαύρο χρήμα και άλλες διοικητικές ατασθαλείες!!!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
Πλούσιο λοιπόν το βιογραφικό του ελληνοφωνου αντιπεριφερειάρχη και πολύ ευλύγιστη η μέση του για κάποιον σε αυτή την θέση!!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΥΤΑΒΙ !!!

Τέλος ήθελα να σας παραθέσω τα τελευταία του καμώματα σε εθελοντικό καθαρισμό που παραβρέθηκε ως κερασάκι στην τούρτα  ΕΔΩ


Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν και οι παρέα του ζητάει την ψήφο σας Ροδίτες και Ροδίτισσες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές !!Τα παίζει όλα για όλα για να κρατηθεί στην εξουσία  άλλα 5 χρόνια !!  ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ- ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ !!!!

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html