Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΛΕΥΣΙΣ : ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΛΙΦΤΙΝΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ!!!



πηγή φωτο http://www.verena.gr


Σύμφωνα με δημοσίευμα της verena.gr ο δήμαρχος θα κάνει λίφτινκ και παρατήρησε μικρο
ατέλειες στην μαρίνα!!!ΕΛΑ,,,,ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΓEΛΑΜΕ!!!!


Εδώ το δημοσίευμα της Βερένα  ΕΚΕΙ 

Και εδώ η πικρή αλήθεια ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυτοψία στην περιοχή της λιμενικής ζώνης στη μαρίνα Μανδρακίου πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Κουσουρνάς, επικεφαλής κλιμακίου του Λιμενικού Ταμείου. Συγκεκριμένα, τον κ. Κουσουρνά συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Τσακίρης, η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του Ταμείου κα Δεληγιάννη και ο προϊστάμενος των διοικητικών υπηρεσιών κ. Αξιώτης.
Η περιοχή που επισκέφθηκαν καλύπτει την ζώνη από τα ελαφάκια μέχρι και τους μύλους, ενώ στη συνέχεια κατέληξαν και στην Κολώνα.
Στα πλαίσια της αυτοψίας παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν μικροατέλειες και άλλα προβλήματα που αφορούν τόσο την εμφάνιση της λιμενικής ζώνης, όσο και τις υποδομές. Σε συνομιλίες που είχε ο κ. Κουσουρνάς με ιδιοκτήτες ελλιμενιζομένων σκαφών, επιβεβαιώθηκαν τα προβλήματα αυτά, καθώς και η διαπίστωση ότι η περιοχή χρειάζεται μια αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση – ένα είδος «λίφτινγκ» - καθώς, ως γνωστόν, οι διαδικασίες για τον διαγωνισμό ανάθεσης της μαρίνας Μανδρακίου «πάγωσαν» από το ΤΑΙΠΕΔ, με αποτέλεσμα να μην προχωρούν και τα όποια έργα θα αναλάμβανε ο ανάδοχος.
Μετά τη διαπίστωση ότι χρειάζονται παρεμβάσεις άμεσα, το Λιμενικό Ταμείο θα προχωρήσει σε όσες μικροεπεμβάσεις μπορεί να καλύψει, υπάγοντάς τις σε ήδη υπάρχουσες εργολαβίες.
Η περιήγηση έφθασε και μέχρι τον Φάρο του Αγίου Νικολάου, που υπάγεται στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, η οποία εκτελεί έργα εκεί. Ο κ. Κουσουρνάς με ικανοποίησή του άκουσε τη διαβεβαίωση ότι οι εργασίες τελειώνουν και σύντομα ο Φάρος θα δοθεί προς χρήση. - See more at: http://www.verena.gr/node/824#sthash.9SFKKc9e.dpuf
παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν μικροατέλειες
παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν μικροατέλειες
παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν μικροατέλειες
παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν μικροατέλειες

2 σχόλια:

  1. ΞΥΠΝΗΣΕ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω στο γνωστό κύριο .......πίσω απο τον αρχοντα αφεντη Τσουτσουλομυτη .....στην φωτογραφία ιδιοκτήτη του πλωτού μπάρ να βάλει όλους τους πολιτικούς μέσα και να τους βγάλει στα ανοικτά....... μετά ο Θεός ............. και το σαπιοκάραβο που αν δεν κανουν άμεσα κατι θα βυθιστεί στο Μαντρακι .......... Μήπως να του βάλουν πανια όπως τους μύλους ......... ξεχασα δεν εχουν το ονομα του δωρητη και δεν τα παιρνουν τα λεφτα ............ να το παρουνε οι ανεμοι τα κυμματα .....χαχαχα φοβερο τραγούδι ....

    Ξυπνατε ρε μας δουλευουν ...... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html