Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟΣ- ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ- ΚΑΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΣΙΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΙΑ- ΤΟ ΠΕΡΙΣΥΝΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ!!ΚΑΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΤΙ ΑΠΟΛΛΑΚΙΑ ΑΡΝΙΘΑ ΠΡΟΦΥΛΙΑ ΣΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΙΣΗΔΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΣ



Το Βάτι γλίτωσε λόγο πως οι άνεμοι κοπασαν για μερικές ώρες και έτσι χτυπήθηκε στοχευμένα δια αέρος το πύρινο μέτωπο που απειλούσε το χωριό,μεγάλη και η συμβολή των εθελοντών στην κατάσβεση μικρο εστιών !!!!

Δεν έχουν κάνει αντιπυρικές ζώνες από το 1996 με αποτέλεσμα να μείνουν ανυπεράσπιστα και τελικά να πάνε στον βρόντο η εθελοντικές αναδασώσεις  δεντρό φυτέψεις.
Κάηκαν όλες οι αναδασώσεις λόγο πως δεν ανοίχτηκαν ποτέ ζώνες πυρασφάλειας !!ΑΙΣΧΟΣ

Από τον ασύρματο του πυροσβεστικού μάθαμε πως κάηκαν σπίτια στην Προφύλια και στα Σιάνα που για μυστήριο λόγο δεν έγινε θέμα από πουθενά και εννοούμε τα τοπικά ΜΜΕ.

Μια τεραστίων διαστάσεων οικολογική καταστροφή άνευ προηγουμένου για τον τόπο μας συμβαίνει τώρα πάλι με τους ίδιους τοπικούς άρχοντες στο τιμόνι αυτού του τόπου,,,,είναι ύποπτο και άκρως ενοχλητικό πλέον και για τον ποιό αγράμματο κάτοικο του νησιού πως επί νομαρχίας  Μαχαιρίδη Χατζηδιάκου   το νησί  κάηκε από άκρη σε άκρη δύο φορές !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΑΣ !!
Η νότια Ρόδος πληρώνει τα λάθη των προσκυνημένων δουλικών .
Δεν έχουμε λόγια για την κατάσταση που βιώσαμε στο μέτωπο της φωτιάς ,,αγανάκτηση και αποτροπιασμός ήταν τα μόνα συναισθήματα που αποκομίσαμε

Και  δεν έφταναν όλα αυτά που περάσαμε ,,,βγήκαν και κάποιοι να διασπείρουν στα CB των πυροσβεστικών πως δήθεν την φωτιά την έβαλε καταλάθος κάποιος που έψηνε
Να πιστέψουμε δηλαδή αυτό που κάποιοι πάνε να περάσουν στην κοινή γνώμη-?-πως δηλαδή η φωτιά άρχισε από ψησταριά ενός ασυνείδητου πολίτη!!!
Μας δουλεύεται κανονικά μου φαίνεται!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ
 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html