Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ !!!




 

Αναγνώστης μας γνωστοποίησε πως μεγάλης έκτασης άγρα πελατών συμβαίνει στην κοιλάδα των πεταλουδών από αλλοδαπούς κράχτες.

Και συγκεκριμένα  Αλβανοί και Ρουμάνοι "κράχτες" παρενοχλούν τουρίστες την ώρα που θαυμάζουν και φωτογραφίζουν τα αξιοθέατα της κοιλάδας εν γνώση των υπάλληλων του δήμου στην περιοχή!!

Αυτό συμβαίνει επί σειρά ετών μας λέει αλλά φέτος το θέμα έχει παραγίνει,η παρουσία των
αλλοδαπών κατευθυνόμενων κραχτών έχει παραγίνει με αποτέλεσμα να διώχνουν τους τουρίστες με την ασφυκτική τους παρενόχληση!!!με τελικό αποδέκτη των αρνητικών σχολίων των τουριστών ο τόπος μας .


Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να λυθεί άμεσα από τους αρμόδιους υπεύθυνους του δήμου [αν υπάρχουν δηλαδή] λόγο πως κανείς δεν ενδιαφέρετε η δεν ακουμπά τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή.

Με λίγα λόγια η μίζα και το λάδωμα ζούν και βασιλεύουν στην Ρόδο,θέλαμε να ξέραμε όμως πως μπορούν κάποιοι να κοιμούνται άνετοι την στιγμή που βιάζεται η τελευταία πλουτο παραγωγική  πηγή εσόδων για την πατρίδα μας ΑΙΣΧΟΣ

Τα εστιατορια που κατευθύνουν τους αλλοδαπούς "κράχτες" είναι το Porto antiko και All Kameiros ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ 

Ας κάνουν μια φορά αυτό που πρέπει !!!ΕΛΕΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html