Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

BOMBA!!ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ 7 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΠΡΟΧΘΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ 22 ΧΡΟΝΟΥ-ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΠΡΑΓΙΑΣ




Νεαρός συμπατριώτης μας χτυπήθηκε άνανδρα απο 7 αλβανούς παραπροχθές το βράδυ 23:00 στην περιοχή Ορφέας  στα λαικά από ομάδα αλβανων .

όλα άρχισαν όταν ο 22χρονος περνούσε από την περιοχή με το μηχανάκι του όπου και συνάντησε κάποιον αλβανό που του πετάχτηκε στην μέση του δρόμου απότομα,εκεί ο αλβανός αντι να ζητήσει
συγνώμη άρχισε να υβρίζει τον νεαρό με αποτέλεσμα να σταματήσει και να πιαστούν στα χέρια ,όμως εκτός απο τα χέρια του ενος αλβανού βρέθηκε αντιμέτωπος με αλλα δεκατέσσερα χέρια αλβανων που έτρεξαν από το παρκο να βοηθήσουν τον ομοεθνή του του με αποτέλεσμα να σακατεψουν τον νεαρό Ροδίτη !!!
Ο νεαρός ήταν σε άσχημη κατάσταση τρεις μέρες τώρα ,κυριολεκτικά πρησμένος με πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα.
Από ότι μάθαμε η αστυνομία αναζήτησε τους αλβανους στης πιάτσες τους στο αραπάκι και στον Ορφέα αλλά δεν του βρήκε ακόμα...παει να ξεχαστεί το θέμα ,,,,?το παλικάρι ήρθε σε επαθή μαζί μας και μας ενημέρωσε για το όλο συμβάν.
Κάτι που πρέπει να αναφέρω είναι πως ενω στο απέναντί καφενείο υπήρχαν ¨ελληνες" κανείς δεν βγήκε να βοηθήσει τον νεαρό συμπατριώτη μας !!λόγο πως οι αλβανοί που χτυπήσανε τον Ροδίτη τους δίνουν την δόση τους και έτσι κανείς δεν υψώνει κεφάλι στους τροφοδότες !!! ντροπή σας βαποράκια εκεί μέσα .ΦΤΟΥ ΣΑΣ.Τα λαικά που έβγαζαν παλικάρια έχουν μετατραπεί σε ένα αλβανικο γκέτο με χαλαρούς ντόπιους ναρκομανείς και τσιρλακια των αλβανών!!!
Δείτε την ομολογία του νεαρού στο βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβετε την όλη υπόθεση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html