Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ" ΜΗΤΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΊΩΜΑ

Το φαινόμενο Μήτσης δεσπόζει εδώ και δύο δεκαετίες στα τουριστικά πράγματα της Ρόδου.
Κατά καιρούς διάφορα έχουν γραφτεί για τον ""επιχειρηματία"" που έφερε στην Ρόδο τον όρο του all inclusive που ευθύνεται για την υποβάθμιση του νησιού ολόκληρου από άκρη σε άκρη!
Το 1989 επί κυβερνήσεως του εθνοπροδότη μητσοτάκη ο Μήτσης εμφανίστηκε στην Ρόδο και εκμεταλλευόμενος την στενή του σχέση με τον τότε πρωθυπουργό αρπάζει το φιλέτο του GRAND HOTEL που στέγαζε το καζίνο της Ρόδου για 150.000.000 δραχμές ποσό γελοίο για μια τέτοια ιδιοκτησία.
Μετά  ενοικίασε για 15.000.000 δραχμές την σεζόν το Rodos Mares από τον οραματιστή αλλά άτυχο Ρόδιο κ Χρυσοχοίδη.Το ξενοδοχείο τελικά πέρασε στην ιδιοκτησία Μήτση με ύπουλο και εκβιαστικό τρόπο, παρουσία επί των υπογραφών παράδοσης της επιχείρησης  του "άξεστου και τίμιου"
  Κώου πολιτικού Αριστοτέλη Παυλίδη με ανταλλαγή δάνεια και  εύνοια σε μελλοντικές επιχειρήσεις ,επίσης δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο και το κατάστημα  τουριστικών ειδών εντός του ξενοδοχείου.Η ευνοϊκή μεταχείριση τελικώς αποδείχτηκε στημένη και εννοούμε τα πετρέλαια και την βάση στο ασπρόπυργο όπου και ήταν το τελικό χτύπημα του κ Χρυσοχοίδη πτωχευοντάς τον,!!!
Στην συνέχεια θα πάρει το παρακείμενο CHEVALLIER(τωρινό PETIT PALAIS) για 90.000.000 δραχμές προβαίνοντας σε ανακαίνιση γεμάτη παρανομίες μετατρέποντας μπαλκόνια σε δωμάτια.Τα ίδια έκανε και κατά την ανακαίνιση του CORAL (σημερινού LA VITA) στο οποίο προσετέθη όροφος και όλα τα μπαλκόνια κλείστηκαν και μετετράπησαν σε δωμάτια κατά παράβαση του Γ.Ο.Κ  τριακόσια μέτρα από τα γραφεία της πολεοδομίας!
Βέβαια  η υπεύθυνη πολεοδομική υπηρεσία δεν έκανε τίποτε για όλα αυτά αλλά ούτε και όταν προκλητικά κατασκεύασε εναέρια διάβαση πάνω από την εθνική οδό στο Κιοτάρι κατά παράβαση του νόμου.
Φαίνεται πως οι νόμοι δεν ισχύουν για ορισμένους και δη συνεταίρους των πρωθυπουργών!!
Αυτά είναι λίγα από τα πεπραγμένα του Μήτση στην Ρόδο αρκετά για να σκιαγραφήσουν το προφιλ ενός παράνομου προκλητικού διαπλεκόμενου καπιταλίστα που θεωρεί την Ρόδο τσιφλίκι του .
Έτσι λοιπόν φέρεται και στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του που περισσότερο μοιάζουν με τις γαλέρες φορτωμένες εξαθλιωμένους σκλάβους των αποικιοκρατών!
Εκατοντάδες εργαζόμενοι απλήρωτοι για μήνες που δεν έχουν πάρει ακόμη τα περυσινά δώρα και επιδόματα εκβιαζώμενοι με την απόλυση προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έξω από κάθε νομικό πλαίσιο κατά το δοκούν του τσιφλικά εργοδότη τους σαν καλοί κολίγοι εν έτη 2013!
Σύμφωνα με ατράνταχτη πηγή ένας από τους λόγους που ο Μήτσης στερείτε μετρητών είναι πως  ο έλληνόφωνος Παγουράς Μήτσης μετέφερε τεράστια κεφάλαια σε τράπεζα του κρατιδίου Liechtenstein τζογάρωντας και στην πτώχευση της "πατρίδας" !!! για τον λόγο πως για να φέρει τα κεφάλαια πίσω στην ελλάδα απαιτητέ να πληρώσει τόκους και μάλλον πρόστιμα, για τον λόγο αυτόδεν τα φέρνει πίσω. 
Ο άλλος λόγος ο ποιο γνωστός δηλαδή στους γνώστες   είναι πως ο θάνατος της Μαρίκας Μητσοτάκη πάγωσε την απονομή μεριδίων στον συνεταιρισμό του με την οικογένεια μητσοτάκη που ώς γνωστόν είναι αλληλένδετοι.

Σήμερα το όνομα Μήτσης στην Ρόδο δημιουργεί αλλεργία σε εμπόρους και προμηθευτές της περιοχής μας διότι έχει φεσώσει την μισή Ρόδο,και έχει αποκτήσει το όνομα του ποιο "καλοπληρωτή" επιχειρηματία χωρίς υπερβολές!!!
Φαίνεται λοιπόν ό,τι για είκοσι και πλέον έτη και παρά την  εναλλαγή κυβερνήσεων ΝΔ ΠΑΣΟΚ οι νόμοι του Ελληνικού κράτους δεν έχουν ισχύ στις ιδιοκτησίες του Μήτση που αποτελούν κράτος εν κράτη και όπου επικρατεί ο εργασιακός μεσαίωνας και η παρανομία.
Ελπίδα δεν υπάρχει διότι οι γραικύλοι που διοικούν τον τόπο έχουν ακρωτηριάσει τόσο την δικαιοσύνη όσο και τις υπόλοιπες ελεγκτικές αρχές (Πολεοδομία, Ι.Κ.Α, Επιθεώρηση εργασίας ) έτσι ώστε ο καλός τους συνεργάτης Μήτσης παρεμπιπτόντως ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ να χαδεύει τα αυτιά των Ελλήνων με κολακευτικά άρθρα για της αναλάξ κυβερνήσεις των ελληνοφώνων προδοτών
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

Λόγο οτι ο Μήτσης συγχωρέθηκε προ ετών πρέπει να πούμε ένα αιωνία η μνήμη του, να ζήσουν τα παιδιά του και να το θυμούνται, ευχόμαστε  επίσης να γίνουν καλύτεροι απο τον πατέρα τους.

9 σχόλια:

  1. ειστε αδικοι παιδια..
    Μακαρι να ειχαμε και αλλους τετιους επιχειριματιες οπως ο Μιτσης.
    Σας ενοχλησε οτι εχτισε καποια μπαλκονια εστω και παρανομα η οτι απασχολει αυτη την ατιγμη πανω απο 4.000 οικογενειες στην Ροδο με τα οποια προβληματα πληρωμης τα οποια εχουν σχεδον εξαληφθει. αυτη την στιγμη ειναι πληρωμενο ολο το προσωπικο !!! Στην αγορα της ροδου πληρωνει μετρητης και ειναι αδυνατον να έχει φεσώσει την μισή Ρόδο !!!! μην ξεχνατε οτι ειναι ενας μεγαλος επιχειριματιας με πολλες διασινδεσεις και ενα μεγαλο μερος του φετινου τουρισμου το οφηλουμε σε αυτον.

    Ριξτε και μια ματια στο Αlila θα καταλαβεται οτι αποτελει ζωντανη διαφημηση για το νηση μας!!

    http://www.rodosmagazine.blogspot.gr/2013/08/mitsis-alila-exclusive-resort-and-spa-t.html

    tsatali1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ,,ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ,,ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ,,ΑΠΛΑ ΟΥΚ ΕΚ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΝΕΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΣΤΗ,,,

      Διαγραφή
    2. Ελπιζω να μην εισαι ο Τσαταλιος που δουλευει συντηρητης στο Grand γιατι ξερω παρα πολυ καλα κ απο πρωτο χερι το πως σας φερετε εκει μεσα σ'αυτο το σαπιο ξενοδοχειο κατω στα γεματο ποντικια κ κατσαριδες μπουντρουμια τα υπογεια τοσα χρονια Μιχαλακη.. ΝΤΡΟΠΗ να τον υποστηριζεις τον μαλακα τον Μητση! Επισης ξερεις πολυ καλα αυτος κ το αλλο το αρχιδι ο Λυδακης πως εκμεταλλευονται τους υπαλληλους τους. Οσο για τους προμηθευτες, αστο καλυτερα.. 2χρονες επιταγες?? Μετρητοις πληρωνει για οτι δεν φερνει ο ιδιος απο Αθηνα γιατι ΔΕΝ τους δινει πλεον κανεις! Και το "περιφημο" Alila, σαπιο ειναι, με απληρωτους υπαλληλους. Εαν εσυ "βγαζεις το κατι τις" σου απο αυτα που κλεβεις στις αποθηκες.. μαγκας. Αλλα ΜΗΝ γραφεις παπαριες για τον μεγαλυτερο απατεωνα ξενοδοχο της Ελλαδος.

      Διαγραφή
    3. manwlh an kai symfwnw me kapoia ar8ra soy edw ta xalame..
      epitrepeis yvristika anwnyma sxolia poy amayrwnoyn kai thn eikona thn dikh sou!
      egw den exw sxesh me ola ayta alla vlepontas tetia sxolia neiw8w ntroph.
      krimas

      Διαγραφή
  2. ΟΜΗΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΗΘΙΚΗΣΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ .ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΦΟΡΟΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΗΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΗΘΙΚΗΣΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ .ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΦΟΡΟΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. manwlh an kai symfwnw me kapoia ar8ra soy edw ta xalame..
      epitrepeis yvristika anwnyma sxolia poy amayrwnoyn kai thn eikona thn dikh sou!
      egw den exw sxesh me ola ayta alla vlepontas tetia sxolia neiw8w ntroph.
      krimas

      Διαγραφή
    2. καλα εσυ προσκυνα ακόμα ,,,ντροπή σου!!!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html