Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ<ΤΑΜΣ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ > ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ- ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ



Στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ.
Η άσκηση διεξήχθη με χρήση πραγματικών πυρών ημέρα και νύχτα και περιελάμβανε αντικείμενα ενεργητικής άμυνας Ίλης Αναγνωρίσεως και υπέρβαση - εξάλειψη προγεφυρώματος από Συγκρότημα Ίλης με υποστήριξη πυρών πυροβολικού.

 Βολή αυτοκινούμενου πυροβόλου Μ-109 στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ.

   ''Oι νυχτερινές βολές έδειξαν ακόμη μια φορά την χρησιμότητα των Ασκήσεων ''
η παρακολούθηση της τελικής φάσης της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Κατταβιάς, η επικοινωνία με το προσωπικό, η ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων και η παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας ήταν απο τα βασικά θέματα της Στρατιωτικής Ηγεσίας ...
Αλλά και τα συμπεράσματα που βγήκαν  απο τη εκτέλεση της Ασκήσεως  ήταν θετικά ...Φώτο απο την προσβολή των στόχων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html