Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!- Η ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ - !!!ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ "ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ" ΕΠΙΠΕΔΟ!!!




Στην φωτογραφία ποιο κάτω βλέπουμε τον  οικουμενικό πατριάρχη να  προσεύχεται για όλους μας ,για την μεγάλη και ένδοξη χρονική περίοδο της επιστροφής του βασιλέως και τις ολικής επαναφοράς της Βυζαντινής αυτοκρατορίας!!! 
                            ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
Ναι είναι αλήθεια, η προφητεία εκπληρώνετε στους επόμενους μήνες!!!εμφανίστηκε Έλληνας εν ονόματι Κωνσταντίνος από τα βάθη της Ασίας και με τα χαρακτηριστικά όπως η προφητεία αναφέρει, και ζητάει να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας!!!

Όπως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος ο εξαδάκτυλος δήλωσε σε συνεργάτη του  εξωτερικού  μας δελτίου, κύριου
Σιβύνθιου Εχετλαίου   πως είναι έτοιμος να χτυπήσει το κακό στην ρίζα του και καλεί τον χριστιανό που στα παιδικά του χρόνια του είχε μιλήσει για την πτώση της βασιλεύουσας!!!Ναι είμαι εγώ τώρα εδώ για να πατήσω το φρένο στον γύρο του θανάτου που τρέχει η χώρα δήλωσε στο Σιβύνθιο!!!Αγνοώντας τα επακόλουθα πατώντας το φρένο στον γύρο του θανάτου το τι θα συμβεί ,,,, !!!


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΟΧΟΧΟΟΧΟΧΟΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html