Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΜΗΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΈΓΚΑΙΡΑ -ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΟΎΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ- ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ-




















Και ξαφνικά εκτός από τα 20.000 όπλα ,,,ξαφνικά εντόπισαν και τους τόνους τα φυσίγγια,,ούτε λόγος για τα ραδιενεργά βλήματα φυσικά.

Γιατί η εντολή δόθηκε  από του εβραιόδουλους του υπουργείου οι τοπικοί επιτηρητές  να
κουκουλώσουν τα πάντα.
Και καθόλου απίθανο να αφήσουν τελικώς  το βαπόρι ελεύθερο λόγο πως δήθεν δια μαγείας τα χαρτιά του είναι εντάξει ,δηλαδή το βαπόρι που ξεκίνησε από την Ουκρανία με σημαία Σιέρα Λεόνε  με Ρωσικό οπλισμό και με Τούρκοπακιστανούς  ναύτες και καπετάνιο με στίγμα προορισμού την Λιβυη στο gps και με άλλο στίγμα στο http://www.marinetraffic.com/ais/gr/default.aspx?level0=100&language=_GR
Που αρχικά  ο πλοίαρχος δήλωσε το Εσκεντερούμ της Τουρκίας. !!!!!Ξαφνικά να προσπαθούν να ανασκευάσουν τα ασημάδευτα...θα δουμε θα βγει καθαρο τελικα?????

ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ,,ΊΔΩΜΕΝ







NOUR M
Σημαία: Sierra Leone 
Τύπος Πλοίου: Φορτηγό
Κατάσταση: Αγκυροβολημένο
Ταχύτητα/Πορεία: 0 kn / 511˚
Μήκος x Πλάτος: 75 m X 12 m
Βύθισμα: 3 m
Προορισμός: TRIPOLI LYBIA
Ελήφθη (392): 0h 5min πριν
(Πηγή AIS: SV5BYR)
Δείξε το ίχνος του πλοίου
Απόσταση μέχρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html