Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ





Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι ήξεραν τα επακόλουθα που θα συνέβαιναν σε περίπτωση μη επίτευξης των στόχων της ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας,το κακό είναι που δεν το είπαν στους ανθρώπους στα ίσια φοβούμενοι προφανώς την απόσυρση κεφαλαίων,

Και δεν επιρρίπτομαι ευθύνες στους εδώ διαχειριστές της τράπεζας διότι το ξεπούλημα ήταν
προαποφασισμένο από τα καθάρματα της Ισραηλινών συμφερόντων τράπεζα της Ελλάδος!!!

 Υπάρχει ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που λέει  για συμμετοχή του Bictor Resti στην απάτη  που στήθηκε με φιλαράκια του εντός της τράπεζας της Ελλάδος  κατά της τράπεζας Δωδεκανήσου θέλοντας να εκδικηθεί κάποιους.!Η αλήθεια της παρούσας αναφοράς ερευνάτε....
Αναλογιστείτε μόνο πως η τράπεζα με την αύξηση κεφαλαίου της κατάφερε να μαζέψει 6εκ ευρώ και ο Ρέστης με την Ισραηλινή κοινότητα Ρόδου αγόρασαν 10εκατομύρια ευρώ την  πλατεία στου κόβα !!!!!
Ο ένας και μοναδικός χαμένος τελικά είναι ο τόπος μας και μετά η τζέπη μας αν όχι όλων μας μιας μερίδας συμπατριωτών μας που ίτε είχαν βλέψεις πατριωτικές και αγνές και άλλων που τζόγαραν για το κέρδος,και δυστυχώς χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κασσάνδρες.

 Το κούρεμα των μετοχών είναι αναπόφευκτο και θα αγγίξει αν όχι το 65% της αξίας τους σίγουρα  θα είναι  το 50% παρά της διαβεβαιώσεις των στελεχών που δήθεν δεν θα πειραχτούν οι μετοχές απλά θα μεταβιβαστούν τα δικαιώματα στην Γερμανικών συμφερόντων ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ, εδώ λέμε και για ψαλίδι στις καταθέσεις κατα 35% ,εδώ είμαστε και θα δούμε τα μέλλοντα.

 στο βίντεο που ακολουθεί είναι διαφωτιστικό δείτε το και τα λέμε ξανά!!!
Πιστέυουμε πως από γλώσσα του σωματος όλοι ξέρουμε,,,,,,δειτε τους


3 σχόλια:

  1. Μονο απο τον τροπο εκφορας του λογου, βρωμαει ΑΠΑΤΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για πειτε μου βρε παιδια ο πρωτος κυριος που μιλησε ποια θεση ειχε στην τραπεζα;ρωταω γιατι ο χριστιανος δεν μπορουσε να αρθρωσει μια προταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ!!!!

      ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΦΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html