Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ! ΥΠΟΠΤΟΣ "ΑΥΤΟΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ-



ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ "ΑΥΤΟΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΗ" ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘ/ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ >ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ



ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ

Σήμερα κηδεύεται ένα παιδί μας,,μια Ελληνίδα.
Όσα και να γραφούν όσα και να λέγονται η Χ δεν πρόκειται να επιστέψει,έτσι και ΄μεις αποφασίσαμε να μάθουμε περισσότερα για την υπόθεση της αδικοχαμένης κοπέλας γιατί κάτι ύποπτο έπαιζε και δεν κολλούσε σωστά στα λογικά μας!!Ας πάρουμε λοιπόν τα δεδομένα  με
την σειρά τους μήπως και φωτίσουμε κάποιες σκιερές πτυχές σε αυτόν τον πρωτοφανές "αυτοστραγγαλισμό".

Έχουμε και λέμε λοιπόν ,,,όλοι πρέπει να έχετε ενημερωθεί από γνωστό σάιτ που αναφέρει για κάποιες στριγγλιές που άκουσαν γείτονες την ώρα που πέθαινε η κοπέλα,,,το κρατάμε αυτό στα κρατούμενα και πάμε στα δικά μας,,,

Κάποιος γείτονας μας αποκάλυψε πως ίσως  η κοπέλα να είχε μπλέξει με Αλβανούς τελευταία, ,απόδειξη είναι πως  πρωινές ώρες χαράματα βγαίνοντας από το σπίτι του στην βεράντα είδε αυτοκίνητο με τέσσερις αλβανούς να την αφήνουν έξω από το σπίτι της,και μάλιστα του έκανε μεγάλη εντύπωση πως ήταν καλοντυμένη ,,,και πως έβγαινε με αλβανούς, ,επίσης παρέα αλβανών λίγες μέρες πριν το συμβάν απόγευμα ήταν στημένοι απέναντι απο την πολυκατοικία και την περίμεναν ώσπου ήρθε και έφυγαν με πολυτελές αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση,,αυτά τα γεγονότα αποσπάσαμε από τον γείτονα, εμείς ψάξαμε λίγο περισσότερο την μαρτυρία του γείτονα και την διασταυρώσαμε,ήταν όντως "μπλεγμένη" η ερωτευμένη με αλβανό το τελευταίο διάστημα{1χρόνο περίπου}.

Το άτυχο κορίτσι έχασε πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα,ξάδερφος της απο την Αρχάγγελο μας αποκάλυψε πως την τελευταία φορά που την είδε δεν την αναγνώρισε !!!!!που μπορεί να οφείλετε αυτή η απότομη έλλειψη βάρους? μίπως σε ναρκωτικά που της πλάσαρε ο αλβανός?πολλά έχουμε δεί και ακούσει γιαυτό υποθέτουμε δικαίος.

Μια άλλη ανεπιβεβαίωτη  πληροφορία  αναφέρει  για κάποιο χαρτί που πήρε στον πατέρα της για να υπογράψει για δήθεν κληρονομιές που τελικά αποδείχτηκαν πως ήταν σχέδιο να βάλουν τον πατέρα σε τρελάδικο! ποιου σχέδιο ήταν κτλ δεν ξέρουμε ακόμα και ίσως να μην μάθουμε ποτέ.
Έτσι εξηγείτε η απομόνωση της από την υπόλοιπη οικογένεια τελευταίως?.

Ενημερώσαμε άνθρωπο της ασφάλειας για αυτά που γράψαμε μέσο δικού μας συνδέσμου.

Και τώρα να εξετάσουμε τα παράλογα της ιατροδικαστικής απόφασης  που αναφέρει για  αυτοκτονία.

ΕΡΩΤΗΜΑ
Πως μπορεί να βάλεις τέλος στην ζωή σου με ένα κορδόνι και μάλιστα σφιγμένο από την πίσω πλευρά και δεμένο σε ένα πόμολο πόρτας? !!δηλαδή ποιος είναι ο ιατροδικαστής που θα κάνει λόγο για αυτοκτονία την στιγμή που του σχοινί είναι σφιγμένο από πίσω και μάλιστα έχοντας μαρτυρίες για στριγγλιές την ώρα του θανάτου!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ2
Αν ήθελε να αυτοκτονήσει δεν θα περνούσε σχοινί και  θα τραβούσε την καρέκλα για να μην έχει επιστροφή η πράξη τΙς αυτοχειρίας?

ΕΡΩΤΗΜΑ 3
Ήταν τελικά κάποιος που ήθελε να τις κλείσει το στόμα γιατί ήξερε πολλά??
Η μήπως κάτι άλλο ενδοοικογενειακό που την οδηγησε στην πράξη χωρίς γυρισμό?



Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι! 

Το κρίμα στον λαιμό όποιου κρατάει το στόμα του κλειστό,, και μαύρη κατάρα στον φονιά αν ήταν δολοφονία.


 Αk:Τα ποιο πάνω γραφόμενα αποτελούν ενδείξεις και αναφορές τρίτων προς το μπλόγκ μας ,και το μπόγκ μας δεν ευθύνεται η συνταυτίζεται αλλά ουτε αφουγκράζεται  τις απόψεις και καταγγελίες κανενός,αμερόληπτα αναρτούμαι όλες της πτυχές όπως μας έγιναν γνωστές,σε καμία περίπτωση δεν αντικαταστούμε της δικαστικές αρχές και νόμους,διότι πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και στους θεσμούς του κράτους.
.http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/



ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

5 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ....ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΧΕΣ ΥΠΟΨΙΝ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ!!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩΤΗΣ!!!! ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!!!!!ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ!!!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ...ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ακριβώς ειναι τα νέα στοιχεία που αναρτήθηκαν σημερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε εκεί που λέει για την εξαφάνιση του φορητού της υπολογιστή!!!

      Διαγραφή
  4. AFTA PERI DIKAIOSINIS KALITERA NA TO XANASKEFTIS GIATI DIKAIOSINI DEN IPARXI STIN ELLADA POU ZOUMAI SIMERA GIATI DISTIXOS DEN MAS KIVERNOUN ELLINES EDO KAI POLLA XRONIA ,FOVOU TOUS DANAOUS IPE O OMIROS ,OPIOS KATALAVE,KATALAVE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html