Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Απογειώθηκε η μετοχή της «Παϊσιος Α.Ε.»!



Άνοδο-ρεκόρ σημείωσε η αξία των μετοχών της γνωστής εταιρίας Εμπορίας και Εκμετάλλευσης Πίστης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, που απαγορεύει τη χρήση του brand «Γέροντας» από τον ανταγωνισμό
Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης
Με πανηγυρισμούς υποδέχθηκε η Πανελλήνια Ένωση Χριστανεμπόρων αλλά και οι πιστοί επενδυτές, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα δικαστήρια, την ανακοίνωση της καταδίκης του
«Γέρνοντα Παστίτσιου».
Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, πρόκειται για μια απόφαση-σταθμό, που ανοίγει νέες προοπτικές στον δύσκολο χώρο της εμπορίας γερόντων και της παρεκκλησιαστικής αγοράς γενικότερα, καθώς πλέον η εταιρία «Παϊσιος Α.Ε.» μπορεί να προχωρήσει σε νέα βήματα ανάπτυξης και να κυριαρχήσει στην αγορά του Ορθόδοξου marketing.
Ως γνωστόν, η «Παϊσιος Α.Ε.», που δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια στον ευαίσθητο και καινοτόμο χώρο των εκδόσεων, κυκλοφορώντας πλήθος βιβλίων Οικονομικής και Πολιτικής ανάλυσης, βασισμένων στον θρησκευτικό μυστικισμό, απειλήθηκε, καθώς δέχθηκε σειρά σατιρικών χτυπημάτων από τα σκοτεινά κέντρα του ορθολογισμού.
Στα επόμενα σχέδια της εταιρίας πάντως, που πλέον όπως δείχνουν τα πράγματα είναι σε θέση να ηγηθεί στην κούρσα για την Ανάπτυξη, συμπεριλαμβάνεται η ίδρυση αλυσίδας γραφείων στοιχημάτων που θα λειτουργούν με τη βοήθεια των προφητειών του Γέροντα, κερδίζοντας έτσι πλεονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 http://www.4news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html