Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ?




Ποιός ήταν τελικά ο μαχαιροβγάλτης που κάρφωσε τον 54χρονο θείο του ? Το περιστατικό σημειώθηκε όταν  37χρονος πήγε στο σπίτι του θείου του όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια συζήτησης  παρόν και η γυναίκα του θύματος λόγοφέρανε για κάποια οικογενειακά θέματα, ο 54χρονος ο οποίος
είναι το Σκουλί η κατα κόσμο  Χριστάκης Εμμανουήλ γνωστός στην ασφάλεια Καλύμνου για υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας που μαζί με το υποχείριο του Μητροπολίτη Καλυμνου Παίσιου   Σταύρο Σ,,,,,υ     ρήμαξαν αρχαιολογικούς χώρους και στη συνέχεια τα πωλούσαν στο εξωτερικό,ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΛΕΜΕ, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών που κουκουλόθηκαν,,,άλλοι έμπαιναν μέσα!!!!
Τέλος πάντων για μια λάθος κουβέντα  ο ανιψιός επι επήρεια ναρκωτικών πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στο λαιμό,,για καλή τύχη του Σκουλιού δεν του έκανε μεγάλη ζημιά,δεν τον πέτυχε σε ζωτικό όργανο, τώρα ας πάμε στον ανιψιό ο οποίος είναι απλά  άλλος ένας γνωστός της ασφάλειας  Καλύμνου γνωστός με το όνομα το Σκαρβέλι  η κατα κόσμον Νυστάζος Γιώργος, ο οποίος είναι ήταν και θα είναι  μπλεγμένος στα ναρκωτικά και η συμπεριφορά του στο νησί κρίνετε  αντικοινωνική και επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html