Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ!ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΡΟΔΟΥ-ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ?



Χθές βράδυ κατά τις δώδεκα το βράδυ συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αφάντου δύο Αλβανοί κάτοικοι Ρόδου για ληστεία σε γνωστό γραφείο ταξιδίων στο Φαληράκι .

Τό ιστορικό όπως μας γνωστοποίησε σύνδεσμος μας!

Κατά τις 20:00 ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου περνώντας τυχαία από το Φαληράκι διαπίστωσε πως το εξωτερικό φώς προβολέας του μαγαζιού που στεγάζεται
η επιχείριση του, ήταν σβηστό,αμέσως υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά,σταμάτησε το αυτοκίνητο του λίγο ποιο κάτω και πήγε από την πίσω μεριά αφού δεν ήταν παραβιασμένη η μπροστινή πόρτα,εκεί είδε παραβιασμένο το πίσω παράθυρο και δύο άτομα μέσα στα γραφεία τα οποία είχαν κατεβάσει τον γενικό στον πίνακα,και να ψάχνουν τα συρτάρια,αμέσως ειδοποιήστε το αστυνομικό τμήμα Αφαντου,ώσπου να έρθουν όμως γιατι έγινε αντιληπτός απο τους κλέφτες, έκλεισε το πίσω παράθυρο με σιδερόβεργα κλείνοντας τους  μέσα!!
Αυτοί βλέποντας πως δεν υπήρχε διεξοδος διαφυγής έσπασαν την μπροστινή βιτρίνα με έναν πυροσβεστήρα και έτρεξαν προς την παραλία,την ίδια στιγμή έφθασε το περιπολικό από τα Αφάντου,αλλά οι ληστές έγιναν άφαντοι ,,προφανώς κρύφτηκαν για περίπου 4 ώρες κάπου.
Οι αστυνομικοί ολίγον τί πονηρεμένοι τους έστησαν καρτέρι,οι Αλβανοί είχαν αφήσει το αυτοκίνητο παραλιακά.
 Μετά από διασταύρωση στοιχείων στις πινακίδες των αυτοκίνητων που ήταν παρκαρισμένα στην παραλιακή Φαληρακίου διαπίστωσαν πως το ένα από τα οχήματα ήταν ιδιοκτησίας Αλβανού κάτοικου Ρόδου που ζεί επί της Καποδηστρίου...

Κατά τις δώδεκα το βράδυ οι Αλβανοί έσκασαν μύτη που λένε,,και εκεί τους περάσαν χειροπέδες,και αυτήν την στιγμή που μιλάμε ανακρίνονται....το ταξιδιωτικό γραφείου που έγινε το συμβάν βρίσκετε  κάτω από γνωστό παιδικό κέντρο στο Φαληράκι. <S.T>


Αξίζει να αναφέρουμε πως την εν λόγο επιχείρηση λήστεψαν πρίν ένα μήνα και αφαιρέσαμε υπολογιστές και φωτοομοιοτυπικά μηχανήματα,και προφανώς είναι οι ίδιοι .!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html