Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ






Απρόσωπο εχθρικό κράτος και η διαλυμένη τοπική αυτοδιοίκηση που θα θα θα και μένουμε  στις προεκλογικές υποσχέσεις 30 χρόνια ,,,αυτά μας είπε η κυρία που βλέπετε στην φωτογραφία.

Σήμερα μετά από το κάλεσμα αναγνώστριας του μπλογκ μας με email πήγαμε να δούμε από κοντά τα πράγματα ως έχουν και αν αληθεύουν οι καταγγελίες της όπως μας της περιέγραψε στο email.
Τελικά διαπιστώσαμε πως όχι μόνο αληθεύουν αυτά που μας περιέγραψε  αλλά τα πράγματα και οι  καταστάσεις στην γειτονία είναι χειρότερες απο όσα μας είχε πεί!!!Στο βίντεάκι που τράβηξε ο
γνωστός σε όλους σας Πέλοπας δείχνει τα πράγματα και της καταστάσεις ως έχουν στην περιοχή,τα οποία όσοι θέλετε να  δείτε και να κρίνεται,,,
 Ενα μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τόσα χρόνια δεν σχηματίστηκε ένα συντονισμένο κράτος? και να σκύβει στα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων ?Γιατί ? Μήπως το όλων κράτος αεροβατεί χωρίς ρίζες και παιδεία Ελληνική,χωρίς Ελληνικά πολιτιστικά στοιχεία εμπεδωμένα από την Ελλάδα των προγόνων μας,οι Δεινοκράτης  και ο Ιππόδαμος θα γελάνε με αυτά τα χάλια μας.
Γιαυτο λέμε επιστροφή στης ρίζες μας στις αρετές και τις αξίες που απλόχερα μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας για εθνική ανασυγκρότηση και εθνική υπερηφάνεια!!!

Για εμάς που βλέπουμε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνιά πρέπει να επισημάνουμε το εξής παράξενο η παράδοξο ,γιατί δεν ασχολείται κανένα τοπικό κανάλι με τα προβλήματα της πόλης και των κατοίκων της,και να προβάλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συντοπίτες μας ? περιστασιακά έβγαινε ένας Μπαρκανίκας που δεν είναι  δημοσιογράφος και υποδειχνε τα κακώς κείμενα στον "μαικ" ,πάει και αυτός από ότι μάθαμε δεν τον βγάζει ο τούρκος.
Που είναι οι μεγαλοδημοσιογραφάρες μας,δεν θέλουν να τα χαλούν με τους ημετέρους?,τι σκοπιμότητες υποκρύπτεται κύριοι? {είναι και τα διαφημιστικά στην μέση }

ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! Τουλάχιστον κόψτε τις καρφωτες και τα παράπονα σας για τα μπλόγκ μας,,,στο τμήμα εννοουμε ,, δεν πρόκειτε να λάβετε την ευνοια του Αγα με τις καρφωτές σας!!


δειτε το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html