Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ-ΣΤΕΡΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-






Κάλεσμα για άμεση βοήθεια σε νεόνυμφη οικογένεια με νεογέννητο !!

Την βοήθεια της Ροδιακής κοινωνίας ζητάει οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα
λόγο ανεργίας.
Έτσι έχουμε μια άνεργη οικογένεια που στερείτε τα βασικά αγαθά επιβίωσης αλλά και ιατρικής περιθάλψεως λόγο πως  είναι ανασφάλιστοι, και αδυνατούν μάλιστα να κάνουν τα εμβόλια στο παιδάκι τους.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να 'επικρoτήσουμε'  το κοινωνικό κράτος των νεκροθαφτών του Ελληνικού λαού για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος ανοίγει την καρδιά του, και μας αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει χωρίς φόβο και πάθος.

Εμείς έχουμε την υποχρέωση να πούμε πως ο συμπατριώτης μας Χρήστος υποχρεώθηκε να ζητήσει βοήθεια λόγο της κατάστασης που εισήλθε ' το τηλέφωνο του Χρήστου είναι  6947741812 για όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Σ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΣΙΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ... ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..... ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thelo na voithiso alla o Xristos then apantaei sto tilephono. tilephonisa 2 fores.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html