Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΡΟΔΟΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 52 ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΉΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ-ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?






Ο 52 ος φαίνεται να είχε σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον των κοριτσιών, και με  χρηματικό δόλωμα  τα παρέσερνε για να ικανοποιήσει της σεξουαλικές του ανάγκες. O Άθλιος

μαγνητοσκοπούσε γυμνές ερήμην τους την ώρα της συνουσίας με κρυφές κάμερες,  και μετά   τις εκβίαζε να μην τα πούν ,αλλά και για να του ξανά κάτσουν,τις απειλούσε πως θα έστελνε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στους γονείς τους,και υπό αυτήν την μέθοδο βίαζε τα κορίτσια κατα εξακολούθηση.
Αυτές τις πληροφορίες έχουμε ως τώρα.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, την Τρίτη το απόγευμα καταγγέλθηκε από δυο ανήλικες μαθήτριες 15 και 17 ετών ότι το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014 ο κατηγορούμενος τις μετέφερε επανειλημμένα με αυτοκίνητο σε ερημικές περιοχές του νησιού και κυρίως στη Φιλέρημο, όπου με απειλές τις εξανάγκαζε κατά περίπτωση σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί έρευνα παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού στην κατοικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα

Ο τύπος είναι γνωστός στις πιάτσες παρανομίας της Ιαλυσού γνωστός και για παράνομη θήρα!!Κάτοικος Ιαλυσού
Ο έν λόγο εκβιαστής έχει λίστα αθώων παιδιών που έπεσαν στα δίκτυα του.
Για τα υπόλοιπα παιδιά που δεν κατάγγειλαν την ψυχική και σωματική  βία που υπέστησαν από αυτό τον ανώμαλο ΄σατιρο σκεπτόμενες τον κοινωνικό εξευτελισμό,έχω να τους πω , πως υπάρχει και η ανώνυμη καταγγελία !!!!

1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html