Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ-ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ





Μόλις ενημερωθήκαμε απο αναγνώστη συγγενή της άτυχης 50 χρονης γυναίκας  έχασε την μάχη με τον θάνατο,αφού πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στην ζωή σχεδόν τρεις εβδομάδες.
Το ιστορικό όπως μας το μετέφερε ο αναγνώστης:
Το ατύχημα με την  θεία μου συνέβη όταν άλλαζε το φιαλίδιο για τον καφέ τύπου Θεόφιλος το οπίο
είναι λίγο ποιο μεγάλο απο τα γνωστά μικρά φιαλίδια βουτανίου.Η θεία μου εξαπατήθηκε νομίζοντας πως είχε τελειώσει το υγραέριο με αποτέλεσμα να το αφήσει ανοιχτό για να αδειάσει τελείως,όμως έκανε λάθος εκτίμηση,λόγο πως το φιαλάκι είχε ακόμα πολύ αλλά προφανώς είχε βουλώσει το μπέκ ψεκασμού της συσκευής,μετά από αρκετή ώρα άναψε φλόγα για κάποιο άλλο σκοπό με αποτέλεσμα το φιαλίδιο να κάνει αναρρόφηση και να εκραγεί με μεγάλη ένταση,εκείνη την στιγμή τρόμαξε και αναπνεύστε την φλόγα με αποτέλεσμα να καούν τα μέσα της,δηλαδή εκτός τα εξωτερικά εγκαύματα δευτέρου βαθμού είχε και τα εσωτερικά,αυτά που κατάληξαν την θεία μου την Ζαμπέτα,θλίβομαι και πονάω γιατί μια καλή γυναίκα πέθανε με καλή ψυχή που βοηθούσε όλο τον κόσμο,στεναχωριέμαι γιατί άφησε δυο ιούς ορφανούς.

Πρόκειται για την Ζαμπέτα Κοκκινήδου Πάχου συζύγου Ιωάννη Πάχου

Ε-Δ: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει,και επίσης τα συλλυπητήρια μας στους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html