Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΡΟΔΟΣ:Η ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 80-ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ &σχολιασμός



Ο  λαοφιλής τέως δήμαρχος Χατζής Χατζηευθυμίου τόλμησε και νίκησε αφού κατάφερε να κάνει πράξη κάτι που άλλοι δεν θα τολμούσαν ούτε για πλάκα,την

ανοιχτή συγκέντρωση.
Χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν για να ακούσουν τον λόγο του!!

Παρότι κάποιοι ανεπιθύμητοι για τον λαό πολιτικοί ήρθαν και [αμαύρωσαν] με την παρουσία τους την εκδήλωση που δεν ήταν και καθόλου τυχαία η παρουσία τους,,,λόγος που ήρθαν ήταν για να καρπωθούν απο την τεράστια επιτυχία της συγκέντρωσης Χατζη,,ξεκάθαρα !! η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε άψογα.

Ο άνθρωπος πάνω από όλα Χατζής τα είπε όλα στην ομιλία δεν μίλησε με ξύλινη γλώσσα, μίλησε με αυτήν που αρμόζει σε ελεύθερες ψυχές και μπράβο του !!
Όλα δείχνουν πως η νίκη θα είναι ξεκάθαρη  την Κυριακή,ας ελπίσουμε πως ο λαός της Ρόδου θα πράξη το αυτονόητο.


"Δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε αυτό το αποτυχημένο και χρεοκοπημένο μοντέλο του Δήμου-Γραφειοκράτη. Ερχόμαστε για να το ανατρέψουμε και να το αλλάξουμε. Με θέληση και αποφασιστικότητα. Με το δικό μας ριζοσπαστικό και ρεαλιστικό σχέδιο. Μαζί θα τα ξαναφτιάξουμε όλα.»
«Έρχεται ο Δήμος της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας, της αποκέντρωσης. Έρχεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου."

Δειτε όλη την μαγνητοσκόπηση 


4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΙΛΊΑ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΑΝ,,ΣΕ ΛΊΓΕΣ ΏΡΕΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΒΆΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά το πάτε το γλύψιμο στον χατζή από τώρα πριν καλά βγει.άντε θα φάτε καλά και εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιο γλύψιμο ομιλίες ωρέ κοπέλι;;;ποιον θα υποστηρίξουμε ;;;τους αλήτες υπόκοσμικούς ; Αύριο έρχεται το τέλος της μαφίας!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Τα γλυψίματα τα κάνουν αυτοί που ψηφίζουν για τα ρουσφέτια και για να έχουν μέσο. Αλλάξτε τροπάριο. Άλλαξαν οι εποχές.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html