Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΈΝΑ ΤΗΣ



Αυτό το κτήνος που τόλμησε να χτυπήσει μια ανήμπορη γυναίκα επειδή η γυναίκα είχε τα ανάκαρα να ζητήσει τα λεφτά που της χρωστούσε το ανδρείκελο "τουρκοαφεντικό"της,πρέπει να γνωστοποιηθεί το όνομα του στην κοινωνία για
να μην την πατήσουν και άλλοι συμπολίτες και συμπολίτισες μας!!

Ο ξεφτοξενοδόχος που διατηρεί ένα πανδοχείο επί της οδού Παρθενόπης στον Ιαλυσό είναι ένας τζογαδόρος και χρωστάει παντού !! ειδικότητα του το προσωπικό που παγιδεύει με τα σατανικά σχέδια του!!Λέω σατανικά σχέδια λόγο πως στην αρχή υπόσχετε λαγούς με πετραχήλια,παχυλούς μισθούς και καλή "παρέα" αν είναι καμιά ωραία ύπαρξη,,,

Γνωστός λοιπόν πολλά χρόνια στην πιάτσα,,,πρόκειται για τον Κ Παναγιωτάκη και το κολαστήριο του είναι το Πανόραμα .

Ντροπή σου άνανδρε
 

4 σχόλια:

  1. Φάαααααααπες στους άναδρους λεφτάδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...γνωστός μα....ς ο Παναγιωτάκης... Μάλιστα προ καιρού είχε το θράσος να κατηγορεί γνωστό συμπολίτη μας για ανάγωγη και ανάρμοστη συμπεριφορά. Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις.

    «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»! Στην θέση σου θα ένιωθα λίγο μαλ...ς με περικεφαλαία τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω το ΠΑΜΕ να πάει στον αγοράκι αυτό και να μπαλουκωθεί εκεί να του το κλείσει το βασανιστήριο. Τι νόμιζε ο άναδρος ότι οι εργαζόμενοι του φτωχοί ανθρώποι ειναι και σκλάβοι του ?

    Ρε μαλάκες κανονικά έπρεπε μετα απ αυτό όλη η Ρόδος να εξεγερθεί ! Μπορεί τωρα να ηταν αυτη η κακόμοιρη γαινάικα αλλά αυριο μπορεί να είναι η δικιά σας.

    Α ρε χαστούκια που θέλουν μερικοί μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η οδός Παρθενόπης όπου εδρεύει το ξενοδοχείο Πανόραμα είναι στη πόλη της Ρόδου κι όχι στη Ιαλυσό, όπως λανθασμένα αναφέρετε στο άρθρο σας.

    Επιβάλλεται λίγη σοβαρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις, μη βρεί αθώος τον μπελά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html