Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΝΤΟΥ




 Το κατεστημένο που λυμαίνεται την πατρίδα βρήκε τον   τρόπο να ελέγξει και πάλι τα πλήθη ,   ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,  βλέπόντας πως τα χαζοκούτια ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ έχουν χάσει την αποδοτικότητα τους στην παραπληροφόρηση και υπνωτισμό των μαζών,βλέποντας συνχρόνος την νέα γενιά να φτύνει τα χαζοκούτια τους,και χάνει
τον πόλεμο,,προωθεί το "ελεγχόμενο ίντερνετ" που είναι  αποδοτικό και άμεσα διαχειρίσιμο ως προς τον εντοπισμό των χρηστών του!! Πασάροντας λοιπόν δωρεάν διαδίκτυο θα μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο χρήστης,τι διαβάζει  τι γράφει και που!!

 Και η Σιών θα χορεύει και να αγάλλεται νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων αμήν !!!

Αυτός ο πόλεμος δεν είναι μόνο διαδικτυακός!αλλά και πολιτισμικός!! Η Σιών που κατα γκρέμισε τον Ελληνικό πολιτισμό και εγκαθίδρυσε την παγκοσμιοποίηση 1650 χρόνια τώρα με τα γνωστά του δόγματα {Μουσουλμανισμός Χριστιανισμός Ιουδαϊσμός}χάνει πλέον τον έλεγχο [πόλεμο].

Αφού όλο και περισσότεροι πολίτες έχουν πρόσβαση σε κρυφά και απαγορευμένα για το σύστημα συγγράμματα και γνώσεις,ρίχνει το δόλωμα -το δωρεάν ίντερνετ-


Υπό αυτά τα δεδομένα έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους Έλληνες να προσέχουν τι γράφουν και  διαβάζουν μέσο των δωρεάν HOT SPOT που τοποθετούνται τριγύρω!!
Ο εντοπισμός των χρηστών θα γίνετε μέσο των συσκευών,και θα υπάρχει κεντρικό κέντρο δεδομένων γενικώς [ηλεκτρονικό φακέλωμα] και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα έχει το δικαίωμα προαγωγών ανα πάσα στιγμή !!
Έρχονται μέρες πονηρές αδέρφια τον νού σας.
Πληροφορίες είναι  από την "Εσαεί έσω δύναμης"

Ελεύσιος:Ο αγώνας για την δικαίωση της αρχαίας ψυχής του έθνους συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html