Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:ΠΩΣ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ




 Η εταιρία Κοσμος σεντερ είναι παρελθόν!! κάηκε από καθαρό εμπρησμό!! στο βίντεο που ακολουθεί μάρτυρας αποκαλύπτει πως άρχισε η φωτιά, πυροσβέστης
μας περιγράφει από που ήρθε η φωτιά.


 Αυτήν την στιγμή που γράφω έχουν μαζευτεί στην κατεστραμμένη επιχείρηση ,εργαζόμενοι που θα είναι άνεργοι από αύριο!και φυλάνε σκοπιά για τυχόν εισβολή τσιγγάνων

 Ο κόμπος έφθασε στο χτένι! με την πολιτεία να αρνείται να  ασχοληθεί με την γάγγραινα του Καναμάτ με τους τσιγγάνους να κάνουν ότι θέλουν στο δικό τους βασίλειο,στο λεγόμενο κράτος των Καραμάκκων.
Ρε άθλιες ΠΡΟΔΟΤΑΡΕΣ θα σταματήσετε την ασυδοσία ?η δεν πειράζεται τους πληροφοριοδότες σας?Αίσχος !!!


Οι κάτοικοι των γύρο περιοχών άβουλοι  απομονωμένοι και κλεισμένοι στην ασφάλεια των τεσσάρων τειχών των διαμερισμάτων η σπιτιών τους δεν βρήκαν ακόμα το σημείο επικοινωνίας αναμεταξύ τους περιμένοντας κάτι!! τι περιμένουν δεν ξέρουμε να σας πούμε,προφανώς είναι καλοί χριστιανοί και όταν τους χαστουκίζουν  γυρίζουν και το άλλο μάγουλο!!!έλεος ορέ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!




2 σχόλια:

  1. σε κάποια σημεία συμφωνώ, αλλά όταν ακούω κάτι κουφά που πετάτε σας χάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υγιεί είναι που δεν συμφωνείς σε όλα μαζί μας !

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html