Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Εύγε στον νέο Δήμαρχο Κέρκυρας που αρνήθηκε να ορκιστεί χριστιανικά και ορκίστηκε «πολιτικά»-εύγε Έλλην


Για τεράστια συμβολική και ουσιαστική πράξη έκανε λόγο μερίδα της τοπικής κοινωνίας, αναφερόμενη στην πολιτική ορκωμοσία του νέου δημάρχου.
Ο νέος δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, απέφυγε την
εβραιοχριστιανική ορκωμοσία στο πλαίσιο της σχετικής τελετής. Μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που την θεώρησαν ως μια κίνηση απεξάρτησης από τα καταπιεστικά δεσμά του… θρησκευτικοοικονομικοπολιτικού κατεστημένου. Βήμα εξόδου από το σκοταδισμό, όπως είπαν.
Ο κ. Νικολούζος είναι ένας από τους δημάρχους που κατέγραψαν νίκες προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πάντως, σε αντίθετο μήκος κύματος, όμως, κινήθηκε η πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων. Αντί της πολιτικής, προτίμησαν τη θρησκευτική ορκωμωσία.

Είδαμε και τους ορκισμένους χριστιανικά που πούλησαν την Ελλάδα !!!!,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ !!!1650 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ-ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΌΣ ΘΕΟΥ-ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ--ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Για να δούμε τελικά οι πατριωτάρες που συντηρουν τον εβραισμό στην πατρίδα,,, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html