Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ "ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ" ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΔΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ !!ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ




Εδώ έχουμε καραμπινάτη παραπληροφόρηση φίλοι συνελληνες ,Τα τοπικά φερέφωνα πλασάρουν με
ευάρεστες επικεφαλίδες το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας !!,Και Ενώ το δημοσίευμα της φυλλάδος αναφέρετε πως δήδεν Ρόδιος είναι ο πλειοδότης στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα του αεροδρομίου του νησιού μας,ποιό κάτω στα ψιλά γράμματα αποκαλύπτουμε πως ο Ρόδιος απλά είναι ένας συνωμότης και συνεργάτης των Ισραηλινών! {που τον βάλανε για τα μάτια του κόσμου};
Πάντα σε εποχές που η πατρίδα μας βρισκόταν σε κατοχή η σε εποχές προτεκτοράτου η δικτατορίας,βρισκόντουσαν οι συνωμότες και οι εξυπηρετητές των κατοχικών δυνάμεων !!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ-ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΈΡΕΙ ΤΑ ΜΈΓΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ !!ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ !!
Ελληνες αντισταθείτε!!Μην ακούτε τα τοπικά φερέφωνα και συνωμότες!!! ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html