Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΡΟΔΟΣ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ --ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ





Η υπεραγορές Μαρινόπουλου στο νησί μας σκέφθηκαν να μειώσουν την  τιμή του γάλακτος δύο μέρες την εβδομάδα,για τον άλφα η βήτα λόγο,σε τιμή μηδενικού κέρδος!!Ωραία ως εδώ,,,

Την κίνηση αυτή την στήριξαν όλες οι Αθηναϊκές μάρκες γαλακτοκομικών προϊόντων ,,εκτός τις τοπικές,,, Γιατί??

όπως μας αποκάλυψε σύνδεσμος ,δεν ν θέλουν να χαλούν την πιάτσα όπως είπαν στην διεύθυνση ..

Είπατε τίποτα? 
Συμβιώστε πως οι τοπικές εταιρίες δεν θα έχαναν σεντ,,,την ίδια τιμή που εισέπρατταν χωρίς την προσφορά τα ίδια θα λάμβαναν πάλι,,αλλά για να μην χαλάσουν την  πιάτσα ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΑΛΑ
Ένα έχουμε να πούμε εμείς από το ελεύθερο βήμα που διαθέτουμε,κάποτε οι Εβραίοι φοβόντουσαν τον Έλληνα έμπορο,,,,τώρα μας δουλεύουν και γελάνε!!Αυτό θέλει να πεί πολλά.
Τώρα οι "Ελληνες" έμποροι έχουν μεταλλαχθεί ,προτιμούν να πετάξουν τα προϊόντα τους παρα να χαμηλώσουν την τιμή η να τα δώσουν σε φτωχούς δωρεάν!!Κρίμα.

Καλούμε τις τοπικές εταιρίες γαλακτοκομικών ΡΟΔΟΓΑΛ ΚΑΙ ΑΓΝΟΓΑΛ ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ να ξανασκεφτούν και να πράξουν !!
Σε περίπτωση που αναθεωρήσουν θα ανακοινώσουμε !!!!!!!!!!!!11

2 σχόλια:

  1. αυτο ειναι αληθεια ντροπη γισ τη ροδογαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα κανουν ετσι και αλλιως απο αυτα τα σ/μ δεν προκεται να παρουν ουτε σεντς.Για ρωτηστε να μαθεται τι γινεται με το συγκεκριμενο και απο θεμα πληρωμον στους προμηθευτες αλλα και θεματων εργασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html