Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ! ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ-ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!




Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ένας νέος άνθρωπος στη πόλη μας πέθανε από παθολογικά αίτια,!!,χρειάζεται  να σημειωθεί ότι  δεν υπήρχε 
ιατρικό ιστορικό !.

Γιαλλουρακης Φανης
1) Το μοιραίο συνέβηκε στην Κρητηνία στο σπίτι τις αρραβωνιαστικιάς του και όχι στην Ανάληψη.
 

2) δεν πέθανε αβοήθητος ήταν οξύ έμφραγμα του μυοκραδίου και όχι ανακοπή με τις 2 αρτηρίες φραγμένες 100%, παραπονέθηκε αρχικά για δυσφορία και πόνο στο στερνο λίγο πριν το μοιραίο αλλα ήταν παγίδα για τον ίδιο επειδή είχε ιστορικό έλκους και ίσος νόμιζε ότι ήταν αυτό.
 

3) του ζήτησαν επίμονα να τον μεταφέρουν στο κέντρο υγείας Έμπωνας, ο Μάκης δέχτηκε αλλα ήθελε πρώτα να ξαπλώσει λίγο να ηρεμήσει όπως και έγινε.
 

4) δεν πέρασε αρκετή ώρα και μόλις πήγαν να τον νοιαστούν ήταν ήδη αργά, αμέσως ειδοποιήθηκε το κέντρο υγείας και καθόλη την διάρκεια μέχρι την μεταφορά του στο κέντρο είχαν συνεχή επαφή με το γιατρό και τους έδινε τηλεφωνικά οδηγίες ανάνηψης, δυστυχώς εκεί ο γιατρός απλά επιβεβαίωσε τον θάνατο του.

Ο αδικοχαμένος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε σοβαρά με μία κοπέλα που γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια σε απογευματινό σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, η μοίρα του όμως είχε άλλα σχέδια...


 Τα προβλήματα του δεν ήταν άγνωστα σε κανέναν, όλοι γνωρίζαμε τα προβλήματα του που δεν είναι άλλο από τα οικονομικά, όπως επίσης που τον ανάγκασε η αρχαιολογική υπηρεσία να πάει στο σχολείο για να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει, και η επιβράβευση του ήταν να τον αφήσουν άνεργο και αβοήθητο με στεγαστικό δάνειο στην πλάτη του οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας του.

 Σύμφωνα με πληροφοριες που λάβαμε από κοντινό φίλο ο Ιάκωβος εργαζόταν ως συμβασιούχος τεχνίτης στην αρχαιολογική υπηρεσία ,παρόλο που ο άτυχος Ιάκωβος εργαζόταν σκληρά και δίκαια σε διάφορα έργα και αναστηλώσεις στην παλιά πόλη, απολύθηκε προ δύο μηνών με συνοπτικές διαδικασίες από την υπηρεσία!Τελευταία εργαζόταν στην αναστήλωση του μουσουλμανικού σχολείου !! 
Χθες  έγινε η κηδεία του,εκατοντάδες φίλοι και φίλες αποχαιρέτησαν τον φίλο τους Μάκη η Ιάκωβο Κουτσουμπάρη.Οι οικείοι του δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε το παιδί τους,,θρήνος κλάμα και βαρύ πένθος στο τελευταίο αποχαιρετισμό που δεν περιγράφονται με γράμματα.

Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του ,δύο χωριά πενθούν για ένα παλικάρι τους,η Απολλακια που ήταν της μάνας του το χωριό,και η Αντιμάχεια της Κω του πατέρα του,τι κρίμα για ΄ενα τέτοιο παιδί,που με το μπουζουκάκι του διασκέδαζε τα φιλαράκια του,ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει


ἀμφοτέροις δὲ 
ἀὲν ὑπὲρ γυίων αἶα πέλο ιτ’ ἐλαφρά.


ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ: Ζητούμε ταπεινά συγνώμη απο φίλους και συγγενείς για διαφορές ανακριβή πληροφορίες που δημοσιεύσαμε αρχικά. Τα λάθη διορθώθηκαν ,δεν υπήρχε σκοπιμότητα ,ηταν βάση των   πρώτων πληροφοριών που μας δόθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html