Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Βόμβα:Γυναίκα στην Ρόδο ισχυρίζεται πως είναι πρώτου βαθμού συγγενής με την παναγία!Βίντεο



Στο βίντεο που ακολουθεί η κ Κατερίνα αποκαλύπτει του λόγου  το αληθές!!Ενταύθα λέει και άλλα πολλά που μπορεί να συζητηθούν,,Δείτε το βίντεο !!



Βίντεο:NEKTRON444 
NEKTRON444 

8 σχόλια:

  1. η κοπελα εχει ξεφυγει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια συγνωμη με ολη την συμπαθεια και τον σεβασμο που σας εχω αυτο το βιντεο δεν επρεπε να το αναρτησετε.......υπαρχουν πολυ ανθρωποι αναμεσα μας που υποφερουν ψυχολογικα..... Δεν μας τιμα για οποιν δηποτε λογω εμεις να εκμεταλευομαστε αυτων τις δηλωσεις.....το λεω καλοπροαιρετα..... Η γυναικα κανει μπαμ...... και μπουμ.......οτι εχει προβλημα.....ενα ειναι σιγουρο ...οτι πιστευει στην παναγια στον θεο...Ας την βοηθησουν λοιπον να βρει το δρομο της την υγεια της......Το λεω μεσα απο την καρδια μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φίλος έχει δίκιο, η Μαρία η εκ Ναζαρέτ θεομήτωρ, και προστάτης όλων όσων η βίδα λάσκαρε, ξεκίνησε για νάρθει. Μόνο που καθυστέρησε λίγο, και επειδή έπεσε πολύ δουλειά,δεν θα μπορέσει να σφίξει όλες τις βίδες που έχουν λασκάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρία δέχτηκε να δώσει συνέντευξη!! Υπάρχει η ομολογία της στο βίντεο που το αναφέρει!! Οπότε οποίο απειλεί με μηνύσεις ,,,απλά θα βρεθεί να πληρώνει !!! Απειλές ΆΛΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι κριμα να βλεπεις ανθρωπους αυτης της ηλικιας να μπλεκουν με βαρια ναρκωτικα....ας την βοηθησουμε ολοι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαίωμα να μιλάνε στις κάμερες έχουν όλοι οι άνθρωποι!!!! Τρελοί και καλοί!!! Την άποψη της είπε η γυναίκα δεν κορόιδεψε κανείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε καλλιμνιδη.....ΠΡΟΣΟΧΗ......Δεν σας ευχομε με αυτες τις ιδεες που εχετε , να βρεθει ατομο , (ΑΜΦΙΡΩΠΟΥ - ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΙΟς ΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, Και να πει για εσας και την οικογενεια σας, οτι του κατεβει.......τοτε θα νιωσετε τι εστι αυτο που ειπατε......Ειναι τραγικο να διδετε οποιο δηποτε βημα σε ανθρωπους που πασχουν απο ψυχολογικα προβληματα, μα πολυ τραγικο......σπιλωνουν υπολειψεις ανθρωπων , οικογενειων, επαγγελματων, και οχι μονο, διοτι λεγουν , οτι το αρωστο μυαλο τους τους υπαγορευει.....θεορω απαραιτητο να εχουν μονο την συμπονια μας αυτα τα ατομα και να κανουμε μια προσευχη για αυτους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσεις δεχεστε την αποψη της κυριας ως λογικο επιχειρημα , οτι ειναι συγγενεις της ΠΑΝΑΓΙΑΣ????? Νομιζω οτι θα πρεπει να δημιουργηση πολλους προβληματισμους η αναρτηση αυτου του ΒΙΝΤΕΟ.....ΛΥΠΑΜΕ.......Ας ασχοληθουμε με τα πραγματικα προβληματα που εχει ο τοπος μας η ανθρωπωτητα ολη, και ας αφησουμε τους αμοιρους αυτους ανθρωπους, χωρις να προσπαθουμε να εντυπωσιασουμε το κοινο μας με τεοιου ειδους αναρτησεις......ΕΛΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html