Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Σπύρος Κατσούρης :Ο Ελληνισμός πρέπει να πιαστεί απο τον Χριστιανισμό όπως πιάστηκε ο Χριστιανισμός στον Ελληνισμό κάποτε,,Βίντεο~ Μονά ζυγά δικά μας "κύριοι"~ το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Η ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ  ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!ΝΤΡΟΠΉ!! 

Σπύρο εμείς οι αγράμματοι που δηλώνουμε εθνικοί Έλληνες δεν χρειαζόμαστε τα "πανεπιστήμια" για να υποστηρίξουμε την ψυχή και τα δίκια των προγόνων μας!!
Εσύ προσκύνα την αλλοδαπή θρησκεία και γλύφε ράσα,, 
Δείτε το βίντεο,,,

6 σχόλια:

  1. Τι λόγια ήταν αυτά; Ντροπή και αίσχος κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ Η ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΠΟΥ ΛΕς ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ) ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΎΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟς ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΊΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΊΝΗΣΕ, ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 12ΘΕΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι μπερδεμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν οι Θεοί των Ελλήνων πλακωθήκαν μεταξύ τους... Αυτά τα λέει όχι ο Χριστιανισμός αλλά ο δωδεκαθείσμός... Από ότι ξέρεται είχανε γίνει δύο στρατόπεδα... Αυτοί που προστάτευαν τους ανθρώπους, Απόλλωνας, Αθηνά κτλ και αυτοί που τους εκμεταλλεύονταν, Ερμής, Ποσειδώνας κτλ. Τότε παρενεβει η υπέρτατη Θεότητα, η οποία εξόρισε τους μεν στο Σείριο και τους δε στα τάρταρα...άρα υπάρχει υπέρτατη Θεότητα από το Δωδεκάθεο, αυτά επαναλαμβάνω τα λέει το Δωδεκάθεο... Όσοι δεν πιστεύετε διαβάστε και λίγο και μετά μιλάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html