Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΞΑΦΡΙΖΕΙ ΑΝΗΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ !!



ΠΟΣΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ 

Είναι γνωστό ότι σε καιρούς κρίσης τα φαινόμενα παρανομίας και
εγκληματικότητας πολλαπλασιάζονται και ευδοκιμούν.
Η ανάρτηση μας έχει σκοπό να ενημερώσει τους συμπατριώτες μας που εργάζονται σε εταιρείες μεταφορών και τροφοδοσίας για να προσέχουν.


Εικάζεται οτι πρόκειται για τσιγγανοβούλγαρους πρώην οδηγούς που απομακρύνθηκαν απο εταιρίες που δούλευαν κακήν κακώς, λόγο ότι τα διπλώματα οδήγησης τους εκδόθηκαν με φακελάκι στο κράτος και υπηρεσίες "χωράφι" της πατρίδας τους.!!

Τα χτυπήματα
Χτυπήματα γίνονται σε καθημερινή βάση, είναι  καλά διαβασμένοι και οργανωμένοι, πρόκειται  για θρασύτατους  κλέφτες αν αναλογιστούμε τις τοποθεσίες που χτύπησαν.

Προ ολίγων ημερών ένας  νέος οδηγός που εργάζεται στου ΜΑΡΙΝΑΚΗ ήταν το θύμα τους ,σε κεντρικό σημείο της πόλης ,συγκεκριμένα κοντά στο ήχος και φώς την ώρα που παράδιδε εμπορεύματα σε ταχυφαγειο,του πήρανε το τσαντάκι με τις εισπράξεις 2.500 χιλιάδες ευρώ, και τώρα καλείτε να πληρώσει  την απώλεια των εισπράξεων στην εταιρία,,,,

Μια άλλη περίπτωση είχαμε στα  Κολύμπια,έξω απο ξενοδοχείο,κλέψανε τσαντάκι με εισπράξεις 600 ευρω απο οδηγό του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Ένα ακόμη χτύπημα συνέβη παλι στο Μαντράκι,παίρνοντας απο οδηγό το τσαντάκι με λίγα χρήματα αλλά  πολύτιμα έγγραφα,,,   τώρα καλείτε να τα επανεκδώσει .

Πόσες ακόμη περιπτώσεις  γίνονται που δεν καταγγέλλονται  άρα  δεν μαθαίνονται είναι άλλη υπόθεση.

Γιαυτο λέμε το τσαντακι ,κινητό ,παντα πάνω σας!! μην γίνετε ακόμη ένα θύμα για πλακα,,,










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html