Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΣΟΣ: ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ~ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!


ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?

Γράφει ο Ακουσίλαος

Αποτελεί κοινό τόπο ότι εν έτη 2015 σε χωριά της Ρόδου η υδροδότηση των χωραφιών με εσπεριδοειδή,  υδρεύονται με αυλάκια,  ακριβώς δηλαδή όπως

πριν 80 χρόνια !!
Μια απο της περιοχές που "ξεχάστηκαν" είναι ο πρώην δήμος  Αρχαγγέλου που
μοιάζει  σαν να  σταμάτησε ο χρόνος .

Στα κοινοτικά διαμερίσματα  Μασσάρων  Μαλώνας οι γεωργοί ποτίζουν απ'τα αυλάκια, συμπερασματικά  για να γίνει ποιο κατανοητό είναι πως μετά  απο τόσες κυβερνήσεις και δημάρχους που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια απ'το νησί καμία δεν αξιώθηκε να δρομολογήσει τον εκσυχρονισμό της υδροδότησης των πορτοκαλεώνων της Ρόδου, με εξαίρεση την αρχή που έκανε η β' περίοδος της δημαρχίας Α Παπουρά με την τοποθέτηση κρουνών και σωληνώσεων σε μερικές περιοχές των κοινοτικών διαμερισμάτων του δήμου.

Σε αυτήν την κατάσταση υπεύθυνοι είναι και οι "κομματικά" εκλεγμένοι απο τους χωρικούς, πάρεδροι και κοινοτικά συμβούλια.

Σήμερα οι γεωργοί βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας λόγο πως Ιούλιο μήνα και ακόμη δεν έχουν διορίσει υδρονομείς, και τα χωράφια όπως και τα δέντρα στενάζουν χωρίς νερό, ταυτόχρονα ακρίδες και  γρύλοι   καταστρέφουν ότι απόμεινε . 
Οι γεωργοί δεν μιλούν πλέον για παραγωγή αλλά για σωτηρία των δενδροστοιχιών 

Η ζημιά επέρχεται,, η οποία θα είναι μόνιμη, οι κόποι των παππούδων μας πάνε στράφι.
Οι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση είναι ο δήμαρχος; η περιφέρεια Ν,Α ;το κράτος,; οι πάρεδροι και οι δικοί τους στα Δ.Σ; ,η κυριότερος υπεύθυνος τελικά τονείναι ο λαός που τους ψήφιζε,,, 

Παρα ταυτα τα πράγματα είναι σοβαρά,,πρέπει να δοθεί λύση και άμεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html