Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 6.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ- ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ΕΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ



https://www.google.gr/webhp?hl=el#hl=el&q=%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D+


ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Πρόλογος
Η έρευνα στηρίζεται στις ακόλουθες ενδείξεις  όπως επίσης σε μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, σημαντική  θεωρείται η μαρτυρία αρχαιολόγου της 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που δεν
είναι πλέον κοντά μας, ο οποίος ήταν παρών στις ανασκαφές που σταμάτησαν κακήν κακώς με εντολές άνωθεν, προφανώς για ευνόητους λόγους,,,,; επίσης  σε μαρτυρίες συνταξιοδοτημένων πλέον   εργατών της 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων  που πατούσαν όπως λένε στους σορούς χιλιάδων κρανίων για να εργαστούν στις ανασκαφές της  εν λόγω αρχαιολογικής θέσης, ταυτόχρονα κάτοικοι που κατοικούν στην περιοχή που έγινε η αρχαιολογική έρευνα  αντίκρισαν όσοι πρόλαβαν  βέβαια το φρικτό θέαμα που έκρυβε το μοναστηράκι της γειτονιάς τους.


Ξεκινώντας την θεματολογία της παρούσης έρευνας πρέπει να διευκρινίσουμε στους αναγνώστες πως δεν διακατεχόμαστε από κανένα είδος  έχθρας, ούτε  θέλουμε εσκεμμένα  να'ρθούμε σε αντιπαλότητα με κανέναν κάτοικο αυτού του νησιού, το μόνο που μας νοιάζει είναι η ιστορική αλήθεια που αποκαλύπτεται μόνο μέσα από από την έρευνα,για τις βιαιοπραγίες και εξοντώσεις που υπέστη ο λαός  μας επί 1651 χρόνια, από, τους δολοφόνους της νέας Ρώμης,τους Σαρακηνούς Άραβες,τους σταυροφόρους του αγίου Ιωάννη, ,τους Τούρκους,Ιταλούς και  τους Γερμανούς.

Πάνε τρία χρόνια από την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012  που πρωτο ασχοληθήκαμε με το θέμα, κάποιοι νόμιζαν πως ρίχναμε φωτοβολίδες εντυπωσιασμού όταν γράφαμε ότι κάτι πολύ σοβαρο κρύβει στο υπέδαφος ο ναός του αγίου Σπυρίδωνα όπως επίσης του παραπλεύρως οθωμανικού τζαμιού στην παλιά πόλη της Ρόδου, τι είναι όλα αυτά τα κυανόκρανα  οι σπόνδυλοι τα τεράστια μονοκόμματα λευκα μάρμαρα που θυμίζουν έντονα, απομεινάρια ενός γκρεμισμένου Ελληνικού ναού: η αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου πρέπει να δώσει σε πολλά θέματα απατήσεις, διότι  μπορεί να κατηγορηθεί ως αποσιώπηση ιστορικών δεδομένων στο εγγυές μέλλον!!

Ο ακόλουθος σύνδεσμος οδηγεί στην προ τριετίας αρχή της έρευνας του μπλογκ μας. http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6950.html

Η αποκάλυψη, μαρτυρίες, δεδομένα.

Η γνωστοποίηση του ύποπτου της ανασκαφής στο μοναστήρι του αγιου Σπυρίδωνα 13ος αιώνας,  συνέβη μετά από ενημέρωση που είχαμε μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος από αρχαιολάτρη κάτοικο παλιάς πόλης γνωστός με το ιδιώνυμο Έχετλος.
Συγκεντρώνοντας μαρτυρίες από διάφορες πηγές όλον αυτό το καιρό, από σοβαρές μαρτυρίες αρχαιολόγων και  εργαζομένων της αρχαιολογίας Ρόδου όπως επίσης και πολίτών, καταλήξαμε  στο συμπέρασμα πως πρόκειτε για μια μικρή  Σκυθούπολη  άγνωστης περιόδου προς το παρών.
Δεδομένα στην προκειμένη αποκάλυψη θεωρούνται και  ορίζονται οι χειροπιαστές αποδείξεις αρχαιολόγου που αναγνώρισε τις κακώσεις που έφεραν όι αυχένες των κρανίων.
Πάροικοι στην παλιά πόλη αναγνώρισαν εκτός της αναρίθμητης μάζας οστών, την διαφορά μεγεθών στα κρανία, άρα οδηγούμαστε στην ιδέα πως ήταν μαζική θανάτωση άμαχου πληθυσμού δυστυχώς   

Συνοψίζοντας,.,, ερωτούμε τις αρχαιολογικές υπηρεσίες του νησιού που στεγάζονται στον ίδιο χώρο
  1. Γιατί σταμάτησε 3 χρόνια τις ανασκαφές η 4η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στην επίμαχη αρχαιολογική σκαπάνη αφού η ΚΒ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων πρότεινε την συνέχιση των ανασκαφών ;
  2. Για ποιο λόγο αποκρύφτηκε το εκμαυλίστριο της Ρόδου, αφού κατάλαβαν πως πρόκειται για δολοφονημένα  δια αποκεφαλισμού πτώματα, μάλιστα διαφόρων ηλικιών, συμπεριλαμβάνωντας μικρών παιδιών !!
  3. Πότε εμείς οι πολίτες αυτου του τόπου  θα έχουμε την πολυτέλεια   να γνωρίζουμε επακριβώς τις  θέσεις αρχαιολογικών χώρων, και τι ήταν εκεί κατά την αρχαιότητα; η θα πρέπει να φάμε τα νιάτα μας ερευνώντας  ;
  4. Θέλουμε να ξέρουμε την περίοδο της σφαγής, διότι έχουμε σοβαρές υποψίες ότι μπορεί να είναι το σφαγείο του Λέωντα Ισαυρου Γ'



Για όλους τους παραπάνω  λόγους καλούμε την αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου να συνεχίσει αμερόληπτα την αρχαιολογική σκαπάνη  μέχρι την αποπεράτωση και την εμπεριστατωμένη ολοκλήρωση της αρχαιολογικής έρευνας . πάντα φυσικά με την συμμετοχή  της ΚΒ΄ Εφορείας προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, και ενός έμπειρου ιατροδικαστή  διότι η Θεούσα πρσμν  Μ  της 4ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων τοποθετεί  ταφόπλακες σε αρχαιολογικούς χώρους που άπτονται του παθητισμού της!

Τους Καλούμε επίσης να μας διαψεύσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html