Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ !! ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ




Βόμβα έτοιμη να σκάσει εξελίσσεται η υπόθεση με την τεράστια κομπίνα στο νοσοκομείο Ρόδου.

Αρχικά η υπόθεση της  κομπίνας με τον ανεφοδιασμό πετρελαίου στο νοσοκομείου Ρόδου  φάνταζε
με μια κοινή απάτη  από δύο τρείς εμπλεκόμενους!!
Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι  καθόλου,  νέα στοιχεία και μαρτυρίες  που διέρρευσαν από συγκεκριμένη πηγή, οδηγούν στο συμπέρασμα πως η υπόθεση είναι μια "τεράστια" αρπαγή δημοσίου χρήματος άνευ προηγουμένου!!
Όπως προαναφέραμε νομίζαμε,,  απ' τα πρώτα στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν στην τοπική κοινωνία μέσο εφημερίδων κυρίως, πως  φάνταζαν πταίσματα με ένα δύο Αλβανούς και έναν ντόπιο,που δήθεν έστησαν την απάτη και έκλεβαν κάτι χιλιάδες λίτρα ετησίως απ΄το μαρτυρικό και χιλιο ντροπιασμένο νοσοκομείο Ρόδου!!

Όμως τώρα που άνοιξαν τα στόματα των αποδιοπομπαίων τράγων, όπως επίσης των μαρτύρων, αλλά και αυτών  που αποκάλυψαν την κομπίνα στην  δίωξη οικονομικού εγκλήματος της ασφάλειας Ρόδου, κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους, λόγο πως τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν ως κατηγορούμενοι για κακούργημα  με τις κατηγορίες όπως κατάχρηση  κατασπατάληση δημοσίου χρήματος- σύσταση συμμορία από επίορκους- συγκάλυψη  εγκληματικής οργάνωση,κτλ !!!
Διότι δεν θέλουμε να αφήνουμε να αιωρούνται υπονοούμενα και ασάφειες ως προς την έκβαση της υποθέσεως η πληροφορία για την απάτη  μπορεί να δόθηκε, οπότε  δεν  ηταν  αποτέλεσμα έρευνας.

Υψηλά ιστάμενοι στο κόλπο και λοιποί μικρο μεγάλοι απατεώνες ,,
Προκείπτη από τις έρευνες πως η απάτη δεν στήθηκε  τα δυο τελευταία χρόνια αλλά πολύ περισσότερα
Πληροφορίες λοιπόν που διέρρευσαν αναφέρουν πως στο κόλπο μαζί με τον  Κλθν ιδιοκτήτη υγρών καυσίμων κοντά στο Φαληράκι και τους τρείς εργαζομένους του, εμπλέκονται ,εμπλέκεται ίσως ένας δικηγόρος, μπορεί δύο ιατροί του νοσοκομείου, ίσως ο ελεγκτής τροφοδοσίας,ένας η περισσότεροι φύλακες , μετά έχουμε τους κλεπταποδόχους καταστηματάρχες που αγόραζαν το πετρέλαιο, και άλλους μικροκαντέδες,,,επίσης   μπορεί  τελικά η απομάκρυνση του πρώην διοικητού να μην είναι εντελώς τυχαία, και κλείνουμε με αυτό.

Διότι η δικαιοσύνη και οι ανακριτές έχουν τον λόγο, ταυτόχρονα έχουν να ξεδιπλώσουν μεγάλο κουβάρι.
Ώσπου να ολοκληρωθεί η ανάκριση οι κληθέντες μάρτυρες και κατηγορούμενοι που ξεπερνούν τον διψήφιο αριθμό, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τίποτα άλλο.
Το σίγουρο είναι πως τις ερχόμενες μέρες θα έχουμε παλιρροϊκό κύμα εμπλεκόμενων στην κομπίνα του Αιώνα  σε τοπικό επίπεδο,,
Ευχόμαστε να αποδοθεί η δικαιοσύνη σε αυτούς που διέπραξαν την απάτη όσο ψηλά και αν βρίσκονται ,,,


4 σχόλια:

  1. Ine enas o askos tou aeolou. Aporo pou grafete kai reportaz!!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΥ ΕΊΣΑΙ ΕΙΔΙΚΉ περίπτωση και πρέπει να σου απαντησΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΚΟ ΣΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ,,,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!ΑΛΛΑ ΥΠΑΜΕ μυαλό κουκο΄υτσι,,,,

      Διαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΝΚΝΥΕΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ??? ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....ΑΧ !! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!! ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙ...ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεκτάριος Τσακίρης17 Ιανουαρίου 2016 στις 8:08 μ.μ.

    Απλά ΜΠΡΑΒΩ στους ΑΡΜΟΔΕΙΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html