Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CATERING.



Ο πιο ευτυχισμένος υπουργός της κυβέρνησης είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος παρά τις απειλές του ότι θα παραιτηθεί λόγω των δηλώσεων Μουζάλα, παρέμεινε στο υπουργείο που μοιάζει να επιθυμούσε ανέκαθεν. 

Όντας ο ίδιος πιλότος ελικοπτέρων, έχει τη χαρά να πετάει συχνά, αλλά και να κάθεται στο πιλοτήριο, σε διαφόρων τύπων ελικόπτερα. Σήμερα όμως είχε μια ακόμα μεγαλύτερη χαρά. Πέταξε με μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας F-4, κατά τη διάρκεια άσκησης με Ισραηλινούς. 

Από αύριο θα συζητάει και πάλι πως θα κουτσουρέψει τις συντάξεις τους...  Όμως αυτή η μέρα είναι ονειρεμένη για τον καθένα που έχει πετάξει. 

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου: 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας και της παρουσίας του στην έναρξη της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016», συμμετείχε σε πτήση με μαχητικό αεροσκάφος «F-4E Phantom». 



Γράφει η Ραχήλ Μακρή:
Αφού δεν έχει πλέον εθνική ανεξαρτησία και σύνορα να φυλάνε το υπουργείο εθνικής άμυνας μετατρέπεται σε catering. Τα ελικόπτερα χρησιμοποιούνται για μεταφορά γευμάτων, το δυναμικό για να μαγειρεύει και να σκάβει hot spot δωρεάν. Το χρήμα από τις τσέπες των φορολογουμένων που κάθονται και κοιτάνε γιατί ευρώ να έχουν στην τσέπη και δεν βαριέσαι να μείνουν Ευρώπη γιατί τι θα απογίνουν χωρίς βαρβάρους. Και οι τσέπες γεμίζουν. Φαίνεται γι αυτό φέρανε εδώ και διόρισαν τους διευθυντές private banking καταστημάτων Φορολογικών παραδείσων ως συμβούλους. Ληστεία με εκατ ευρώ στις τσέπες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html