Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ !! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΉ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!! Η ΔΕΥΑΡ KAI ΔΗΜΟΣ ΚΟΦΕΥΕOYN ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ!!




Όπως ενημερωθήκαμε από αναγνώστη, υπάρχει σοβαρή διαρροή  από σπασμένο κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην Κάλαθο Ρόδου, με αποτέλεσμα εκατομμύρια κυβικά  νερού να χάνονται τους τελευταίους 4 μήνες.
Ποιο συγκεκριμένα ο σπασμένος αγωγός ανήκει στο υδρευτικό δίκτυο που υδροδοτεί την Λίνδο, βρίσκετε στην περιοχή Λούρες, γαιών Καλάθου.

Σήμερα διαπιστώθηκε από σύνδεσμο μας πως το πρόβλημα; εξακολουθεί να υφίσταται,

Όπως ενημερωθήκαμε από τον αναγνώστη που μας γνωστοποίησε το γεγονός, είναι πως έχουν ειδοποιηθεί προ 4μήνου δήμος και ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρξει κινητοποίηση, μόνο ήρθε κάποιος αρμόδιος από τον δήμο προ διμήνου, είδε και απήλθε,, έκτοτε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα με την αθρόα διαρροή  στο αγωγό,που επαναλαμβάνω υδροδοτεί την Λίνδο.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του,,,, το θέμα είναι σοβαρότατο, ας αναλάβουν επιτέλους οι γνωστοί αρμόδιοι τις ευθύνες τους! μια τεράστια περιοχή έχει μετατραπεί  σε έλος !!

Εμείς πληροφορήσαμε, περιμένουμε αντίδραση από τον Τσίκη , ,,,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html