Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΟΔΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΡ ! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΈΣΤΗΣΑΝ !!


ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΌΜΕΝΟΥ  ΛΑΟΥ ΜΑΣ! 

Εκατοντάδες καταγγελίες πολιτών για τεράστια ποσά στα τελευταία τιμολόγια της ΔΕΥΑΡ, , αξία
νερού ίση με αυτή του ηλεκτρικού ρεύματος όπως αναφέρουν.
Η δουλειά στήθηκε πολύ έξυπνα και μελετημένα απο το ΔΣ της εταιρείας ύδρευσης σε συνεργασία προφανώς με τον δήμαρχο Ρόδου, απο ότι υποδουλώνουν τα ως τώρα δεδομένα.
Φτάνει να αναλογιστεί κανένας ποιος τοποθέτησε τους Φουκαρατζίκους και Τσίκνιδες στην Δημοστική επιχείρηση.
Βροχή καταγγελιών για φαινομενικό πλιάτσικο της ΔΕΥΑΡ , απο τα χωριά του νησιού ,  το περασμένο τρίμηνο , εγκαταλειμμένα σπίτια, αχυρώνες, και οικίες με μικρή ως μηδαμινή κατανάλωση, χρεώθηκαν απο 380 εως  830 ευρώ στα τιμολόγια, γριούλες και γέροι με πενιχρές συντάξεις καλούνται να πληρώσουν την δεδομένη ληστοεπιδρομή της ΔΕΥΑΡ.
Τρανό παράδειγμα της αλητείας που συντελείται είναι στο χωριό Αρχάγγελος, οπου χιλιάδες νοικοκυριά χρεώθηκαν με υπέρογκα  ποσά της  τάξεως των 600 και 900σίων ευρώ, μάταια οι χωρικοί  ψάχνουν να βρούν το δίκιο τους στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ, όπου ο καλός σύμβουλος που ορίστηκε, "τακτοποιεί" τους προβατοποιημένους αμφισβητίες  με διακανονισμό των 36 δόσεων!! 

Όπως σας ανάφερα  ποιο πάνω η δουλεία στήθηκε με πανέξυπνο τρόπο,  στην αρχή χτύπησαν τα χωριά, πάντα ποσοστιαία, όχι όλους μαζί δηλαδή , τώρα χτυπούν πάλι μεθοδικά και ποσοστιαία στην πόλη, λογαριασμοί 250, 400, 500, 700σίων ευρώ στις γειτονιές της πόλης.

Οι θύελλες των  αντιδράσεων  απο εξαγριωμένους κάτοικους  στα γραφεία της επιχείρησης δεν λένε να κατευνάσουν όπως πληροφορηθήκαμε, όμως με τα νέα δεδομένα προμηνύονται  μεγάλες ταραχές και επεισόδια στα κεντρικά γραφεία της "εταιρείας" σέχτας.
Ας ερευνηθεί απο την νέα και άφθαρτη όπως μάθαμε εισαγγελέα, πολίτες με ονοματεπώνυμο θέλουν αν χρειαστεί να δώσουν  στοιχεία στην εισαγγελέα, για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. 

Μπορεί να είναι δεδομένη και μόνιμη η φύλαξη των γραφείων  απο αστυνομικούς ;

Θα σας ενημερώνουμε απο πρώτο χέρι για ότι συμβαίνει τις ερχόμενες μέρες  στα γραφεία.


3 σχόλια:

  1. κλεφτες ντροπη σας,, εμένα μου ηρθε λογαριασμος 320!!καταραμενοι κλέφτες δεν θα σας περασει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακατοικητο σπίτι στον αρχάγγελο με μηδαμινή κατανάλωση νερού(πόρισμα μερικών γλαστρων) κατά την περίοδο Οκτωβρίου Ιανουαρίου καλείται να πλήρωση 250 ευρώ. 300 κυβικά νερό...αδιανόητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρεπιπτωντος μας χρεώνουν χρέη υπονόμων όταν τα νερά από το μπάνιο και την κουζίνα τρέχουν μέσα στον δρόμο. Κλέφτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html