Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η Thales παρουσίασε το πολλαπλών αποστολών ναυτικό ραντάρ NS200

radar_ns200
©Thales
Στην Euronaval 2016, η Thales παρουσίασε το NS200, το πρόσφατο ραντάρ διπλού άξονα με πολλαπλά μήκη κύματος. Το NS200 προσφέρει προηγμένες δυνατότητες πολλαπλών αποστολών στις ναυτικές πλατφόρμες μέχρι τα αντιτορπιλικά με μια απαράμιλλη απόδοση
εμβέλειας 400 χιλιομέτρων για το εν λόγω ραντάρ.
Το σύστημα αισθητήρα το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία AESA προσφέρει υψηλής ποιότητας υποστήριξη όπλων ενώ διατηρεί πλήρως αυτοματοποιημένο εντοπισμό και παρακολούθηση όλων των ναυτικών απειλών.
Το NS200 είναι η μεγαλύτερη έκδοση του NS100 και χρησιμοποιεί την νεότερη και πιο ισχυρή τεχνολογίαGallium Nitride (GaN).
Το πρόγραμμα υποστήριξης του κύκλου ζωής καλύπτει την εκπαίδευση, επίβλεψη της κατάστασης και φθοράς, την προγραμματισμένη συντήρηση και αναβαθμίσεις και συλλογές έξυπνων εξαρτημάτων.
Χάρις στην μοναδική σχεδίαση διπλού άξονα, πολλαπλών δεσμών, το σύστημα αισθητήρα που βασίζεται στο AESA προσφέρει υψηλής ποιότητας υποστήριξης όπλων καθώς διατηρεί τον πλήρως αυτοματοποιήμενο εντοπισμό και παρακολούθηση όλων των ναυτικών απειλών. Διάφορα ναυτικά έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το ραντάρ NS200.
Το NS200 είναι η μεγαλύτερη έκδοση του NS100, το οποίο βρίσκεται σε μαζική παραγωγή. Επιπρόσθετα με τα περισσότερα συγκροτήματα λήψης και εκπομπής, το NS200 χρησιμοποιεί την νεότερη και ισχυρότερη τεχνολογία Gallium Nitride (GaN). Δίνει απάντηση στην ανάγκη ενός μεγάλου εύρους πλοίων και αποστολών, αποφέροντας πλεονεκτήματα στην επιμελητεία όλου του στόλου.
Το NS200 είναι το πρώτο ραντάρ της Thales που προσφέρεται με ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης κύκλου ζωής για απρόσκοπτη λειτουργία. Το εν λόγω πρόγραμμα καλύπτει την εκπαίδευση, παρακολούθηση κατάστασης και φθοράς-παλαιότητας, προγραμματισμένη συντήρηση και αναβαθμίσεις και συλλογές έξυπνων εξαρτημάτων. Αυτό θα παρέχει στους χρήστες καλύτερη προβλεψιμότητα των ετήσιων προϋπολογισμών συντηρήσεως, μεγαλύτερη επιχειρησιακή διαθεσιμότητα και λειτουργικές αναβαθμίσεις κατά τον κύκλο ζωής του προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html