Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΦΡΙΚΤΟ!! ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΣ "ΠΡΟΟΔΟΣ" ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ?-ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ





Ο Γιώργος Διαμαντίδης ίδρυσε την εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ το 1948 στη Ρόδο. Κι έμεινε στη διεύθυνσή της μέχρι το θάνατό του το 2007, σε ηλικία 93 ετών.  Τις τελευταίες μέρες που ήταν εν ζωή, νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου.  Την τελευταία μέρα και, σύμφωνα με πληροφορίες 2 ώρες πριν πεθάνει, δίπλα στο κρεβάτι του ήταν η
γυναίκα του (προερχόμενη από ανατολική χώρα), ο Γ. Νικητιάδης (υφυπουργός), ο Ι. Μαχαιρίδης (νομάρχης), ο Φ. Χατζηδιάκος  (αντινομάρχης), Π. Καλυβούρης (διευθυντής της εφημερίδας) και τρεις εργαζόμενοι της εφημερίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την κατά πολύ νεότερή του σύζυγο του Διαμαντίδη, του τη γνώρισαν οι προαναφερθέντες άνδρες για να τον προσέχει (και, γιατί όχι, να τον ελέγχει για λογαριασμό τους).  Μετά το θάνατο του Διαμαντίδη, οι παριστάμενοι στο δωμάτιό του στην εντατική, παρουσίασαν διαθήκη που είχε υπογράψει λίγο πριν πεθάνει και όπου όριζε στο ΔΣ της εφημερίδας και του ιδρύματος που με τη διαθήκη ιδρυόταν, τους προαναφερθέντες άνδρες.

Πρόσφατα και σε μια στιγμή έντασης για οικονομικά θέματα στην εφημερίδα μεταξύ του διευθυντή και της αρχαιότερης  εργαζόμενης, η τελευταία φέρεται να απείλησε ότι δεν θα πάει να καταθέσει στο δικαστήριο, γιατί όταν πέθανε ο Διαμαντίδης είχε βγει από το δωμάτιο και δεν ήταν μπροστά όταν υπέγραψε τη διαθήκη.  Και ότι, κατά συνέπεια, κακώς την έχουν δηλώσει ως μάρτυρα.

Τη διαθήκη έχει προσβάλει συγγενής του εκλιπόντος. 



 ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. Όλοι λαμόγια είναι... στην αγχώνη να γλιτώσει το νησί...
    Μετά έπαιτε το έθνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!ΜΑΦΙΕΣ -ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ !!!ΤΕ---ΡΑ---ΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρη κατάρα η πράσινο μαφία!!! Ντρέπομαι για τον εαυτό μου που ήμουν ψηφοφόρος του Πασοκ!! Τα καθάρματα βούλιαξαν την χώρα!!!! Καταραμένοι προδότες !έρχονται οι έλληνες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από υβριστές είστε και κότες με κεφαλαίο. Που είναι η δικιά μας αντίθετη άποψη; αλλά είπαμε κρύβεστε πίσω από την υποτιθέμενη ανωνυμία του διαδικτύου . Αυτά για την ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html