Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!ΡΟΔΟΣ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΔΙ ΛΟΓΟ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για μαρμελαδες
Συνέβη και αυτό στις μέρες μας..,
Πέρασαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα απο την πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα, δυσφημιστική ενέργεια τουριστικού πρακτορείου, που μάζεψε όπως όπως τους
πελάτες του απο ξενοδοχείο στους Πεύκους λόγο καταγγελιών  νηστικών
τουριστών !
Όπως μας έγιναν γνωστά απο αναγνώστες παράπλευρων ξενοδοχείων, και εργαζομένων σε διάφορα μπαράκια της περιοχής που ήρθαν σε επαφή με τους άτυχους τουρίστες, η κατάσταση που βίωναν ήταν απελπιστική, για παράδειγμα το πρωινό περιλάμβανε μαρμελάδα βούτυρο η αυγά, δεν θα σας πούμε για το μεσημεριανό και το βραδινό γιατί θα εξοργιστείτε !!
Ο κόμπος έφθασε στο χτένι όταν τελευταίως  το φαγητό δεν έφτανε για όλους τους πελάτες, υποσιτισμένοι και ξεφτιλισμένοι αποχωρούσαν απο τα εστιατόρια του ξενοδοχείου οι ανθρώποι, επίσης  τα περισσότερα φαγητά δεν τρωγόντουσαν, ανακυκλωμένα τρόφιμα κάθε τρεις και τόσο, !  
Ο λόγος για το ξενοδοχείο Νotica Blue του πασίγνωστού δημοσιογράφου- αεριτζή - υποψήφιου πολιτευτή - Μαρτίνη ! 
Απο τι μάθαμε ο αετονύχης αεριτζής Μαρτίνης έχει υπο διεύθυνση και άλλα καταλύματα αν το νησί!
ευχόμαστε να μην συμβαίνουν τα ίδια και σε αυτά.
Απλήρωτο προσωπικό και προμηθευτές σέρνουν τον πασίγνωστο αεριτζή στα δικαστήρια εδώ και χρόνια, επίσης μάθαμε οτι δεν το παίζει τσαμπουκάς στο προσωπικό που εργάζεται μαζί του μόνο, αλλά και σε τρίτους που ζητούν τα λεφτά τους!!

Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς στην πατρίδα μας, με τα πολλά ποσοστιαίος, παράσιτα που τρέφονται με το αίμα ανθρώπων.
 Εμείς είχαμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε για αυτές τις εξευτελιστικές καταστάσεις, γιατι ποτέ δεν γνωστοποιούνται στην κοινή γνώμη τέτοιου είδους θέματα με αποτέλεσμα να υπάρχει φαύλος κύκλος,,, υποψιαζόμαστε πως καταλαβαίνεται  γιατι;   "εξαρτήσεις" τις οποίες στο μπλογκ μας δεν έχουμε!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html