Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!! βιντεο ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΙΟΤΑΡΙ - ΣΕ ΤΙΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?




Ξενοδοχοϋπάλληλοι στα όρια της εξαθλίωσης απόσχουν από την εργασία τους λόγο πως ο μεγάλος εργοδότης τους αρνήτε να πληρώσει  τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του, και μιλάμε για τα περσινά επιδόματα και άδειες συν τα φετινά μανιάτικα μηνών.

Από ότι μάθαμε ο απατεώνας ξενοδόχος που θα σας πούμε ποιος είναι ποίο κάτω, ξέρει καλά τους νόμους ,,,,και θέλοντας να γλιτώσει τα περσινά επιδόματα και άδειες
τραβολογάει τους εργαζόμενους του δύο χρόνια για να εξέλθει ο χρόνος καταβολής των επιδομάτων οπότε και δεν θα πληρώσει "μία" σε κανέναν !!!
Εν το μεταξύ ο διευθυντής του ξενοδοχείου υπό της διαταγές του εργοδότη εκβιάζει τους εργαζόμενους με απόλειση και αλλα,,,  που θα δείτε στην μαγνητοσκόπηση  που ακολουθεί!!
Για κακή του τύχη η απάτη που ετοίμαζε,, μαθεύτηκε και έτσι μερικοί θαρραλέοι ύψωσαν το ανάστημά τους και είναι για δεύτερη μέρα στους δρόμους και μπράβο τους,πολλοί άλλοι  προσκυνημένοι υπόδουλοι του "αφέντη" δουλεύουν απεργοσπαστικά σε βάρος των συναδέλφων τους που απόσχουν από τα πόστα τους, ενώ ξέρουν πως θα χάσουν τα λεφτά τους τα δουλάκια προσκυνάνε κατουρημένες ποδιές,,,,,Ο λόγος για τον μεγάλο εργοδότη της Ρόδου  Μίτση  και το ξενοδοχείο που γίνετε η απεργία είναι το "RODOS VILLAGE.

Ευχόμαστε να ξυπνήσουν τα δουλάκια εκεί έξω πριν κλείσει η σεζόν και διεκδικήσουν την ανεργία τους και τα δεδουλευμένα !!!!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ Η ΑΥΡΙΟ,,,,, ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html