Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!βιντεο

       ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ-ΚΡΙΜΑ



Προ λίγων ημερών προβάλαμε διαδικτυακά την κατάσταση που βιώνει ένας άστεγος που βρήκαμε ένα βράδυ σε κάποια γωνιά της πόλεως Ρόδου,στο διάστημα που πέρασε κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να πάει να βοηθήσει τον κακόμοιρη Χρύσανθο να
του δώσει μια κουβέρτα ένα πιάτο φαΐ,τίποτα...μάλλον οι απόκληροι και οι αλκοολικοί δεν είναι άνθρωποι και δεν χρειάζονται καμία βοήθεια και τους αξίζει ο θάνατος!!!

Απόψε το βράδυ πήγαμε εμείς και τον νοιαστήκαμε,ο άνθρωπος χρειάζεται την βοήθεια μας,ζεί σε ένα βρόμικο  εγκαταλελειμμένο σπίτι χωρίς θέρμανση και φώς,το σπίτι  βρομάει σαν δημόσια αποχωρητήρια,ενό ο Χρύσανθος πεινούσε~~

Ο Χρύσανθος δεν ζητά πολλά,ένα δωμάτιο θέλει και λίγο φαγητό,δεν υπάρχει κάποιος πλούσιος που να μπορεί να τον μαζέψει και να του προσφέρει λίγο φαγητό και στέγη χρησιμοποιώντας τον σε εργασίες κήπου η όπου αλλού χρειαστεί? υπάρχουν και πολλοί μάλιστα αλλά προτιμούν να στεγάζουν πακιστανούς και αφρικανούς,έτσι? τις ερχόμενες μέρες θα δημοσιοποιήσουμε οικίες πλουσίων που στεγάζουν μετανάστες, για να δείτε πως χώρος υπάρχει και για τον Χρύσανθο.
Μια άλλη λύση είναι το ίδρυμα των Κολυμπίων που κάποιοι υπεύθυνοι του δήμου πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα!.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΌ ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/12/kai_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html