Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ- ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;Βίντεος





Σύμφωνα με πληροφορίες  απο σύνδεσμο μας εντός του γενικού νοσοκομείου Ρόδου, ο Β Παπανικόλας  είναι παρελθόν, σήμερα πρωινές ώρες,εντεταλμένος κλητήρας τον ενημέρωσε πως
παύει των καθηκόντων του !!
Ο Β Παπανικόλας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φάνηκε να απορεί με αυτήν την υπουργική απόφαση , μάλιστα νόμιζε πως του κάνουν πλάκα και γέλαγε !
Όταν όμως  διευκρινίστηκε ότι δεν πρόκειται για πλάκα,  τότε λες και έχασε την γή απ΄τα πόδια του, κάθισε,,,και εκεί αναστέναξε, παράγγειλε αμέσως έναν σκέτο με καϊμάκι, το ρούφηγμα αντιλάλησε στους διαδρόμους του νοσοκομείου, η γραμματέας έπιασε μια Παλιά εφημερίδα Πρόοδο και του έκανε αέρα!
Ρίγος διαπέρασε τα σώματα των νηστικών νοσούντων  με τους αναστεναγμούς του διοικητού,,
Το νοσηλευτικό προσωπικό και ιατροί άρχισαν να καταφθάνουν στο γραφείο του, θλίψη,στεναχώρια,και ένα μεγάλο γιατί,, άρχισε να αιωρείται,ταυτόχρονα η γραμματέας συνέχιζε με την πρόοδο να του κάνει αέρα, δύσκολες ώρες για τον Βασίλη που τώρα ο νούς του τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τι να σκέπτεται; μήπως πως θα τον βρεί ο καινούριος χρόνος μακριά απο τα παιχνίδια εξουσίας;  μήπως σκέφτεται σαν λεγεωνάριος που  θα αφήσει την Λεγεώνα-ελα πίσω του,, η μήπως τα χιλιάδες λίτρα πετρελαίου που έκλεψαν οι Αλβανοί, μπας και σκέφτεται όμως τον νερόβραστο φιδέ και τις πατάτες μπλούμ όπως και το κριθαράκι  χωρίς κρέας των μαγειριών, μπορεί όμως και να σκέφτεται το βαπόρι με τα οξυγόνα και τις φιάλες αίματος απο Ελβετία, κανείς δεν ξέρει,,,
Την ίδια στιγμή μόλις ήχησαν τα νέα στην δεξιά  πτέρυγα, επίσης στους ορόφους της παιδιατρικής και του ογκολογικού  του νοσοκομείου ,,,στήθηκε πάρτι !! Χορούς και λυτρωτικά τραγούδια παίζουν  τα ραδιοφωνάκια ,καίγεται το πελεκούδι απόψε,χωρίς πλάκα, ακούστηκε μάλιστα πως παράλυτος πέταξε το καροτσάκι και  περπάτησε !!
Πράγματι,,ενα λαμπερό αστέρι ανέτειλε,ο Βασίλειος Παπανικόλας ,50 χρόνια κρατικοδίαιτος παύει των καθηκόντων του απ΄το νοσοκομείο Ρόδου, τώρα ; που θα το ξαναδούμε να χώνεται;  











https://www.youtube.com/watch?v=SZu7tiDa3HY ΡΟΥΣΦΕΤΙ !!


15 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ...ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΣΕ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑ ΟΜΑΣΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΝΑΞΕ ΚΟΣΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΟΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ....ΕΧΕΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!! ΟΥΚ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ..Ε..ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ..Ο ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ....ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΟΥΛ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....ΑΠΟ ΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΚΡΟ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΙ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΕ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ..ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΘΑ ΞΥΣΟΥΝ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ..ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΣ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ Η ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ...ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html